Jestem od jakiegoś czasu, trochę obserwuję, czasami coś dziubnę. Co sądzicie? Jest tu jakaś dobra perspektywa? Raport każdy widział, wszyscy spodziewali się lawiny a jest to co widać. Znowu rynek zaskoczył techników, analityków, ekspertów i innych mędrców :) Ja osobiscie spodziewam się, że na wykresie będzie dwucyfrowo, z dołami i skokami, ale będzie. W czerwcu...
tak wygląda, czekam na finał tego dnia. 4,5k akcji to nie baton, w przypadku zdjęcia tego przez kogoś zainteresowanego mamy mega jasny sygnał. Do rozdziubania rzeczywiście nieco kłopotliwy, ale wydaje mi się, że zniknie. No zobaczymy. Ruch jest żaden w tej chwili, ale możemy mieć finał podobny do wczorajszego ;) Czas pokaże
Moim zdaniem 6.65 opór i jeśli nie przebije najlepiej na zwiększonym wolumenie, to będzie jeszcze większy zjazd wiec póki co na dwoje babka wróżyła niby w arkuszu nie ma na tym poziomie za wiele akcji ale pary też nie było.
Spojrzysz na dgnet? Coś jakby się ruszyło, w arkuszu w porównaniu do tego co było zniknęło sporo akcji ze sprzedaży, zaniedlugo raprot może będą ciągnąć.
Ostatnie dwie sesje wzrostowe dają jakiś tam cień nadziei, ale wczorajszy długi knot specjalnie mnie nie zachęca :/ Poderwało się do niemal 13 zł i siadło, skokowe wzrosty nakręcają wyobraźnię,
W ciągu dnia wyglądało na to, że będzie chciało się wyrwać dziś wyżej .. podstawiano koszyczki po 6.3 ale nadal brakuje tej iskry, która wystrzeli kurs.