Po opublikowaniu tej rekomendacji postanowiłem kupić akcje zanim inni się na nie rzucą. No i się udało. Problem jest taki że jeszcze ich nie sprzedałem i liczę, że jutro to się uda przed spadkami. Wtedy będę miał już zyski rzeczywiste. Może jeszcze jakieś biuro zechce zarekomendować kupno tego badziewia? Zarobek będzie lepszy ze sprzedaży akcji. Jakby co to mogę kmiotowi odsprzedać 100 000 akcji po cenie promocyjnej 3,95 zł. To prawie tyle ile jest w rekomendacji.
Dnia 2024-05-20 o godz. 22:47 ~kmioto napisał(a): > Wiedziałem że napisze że kupił w ostatniej chwili :D trabant dobry inwestycyjny satyryk to jes. Teraz ma 100k akcji nagle hahahaha
Ja mogę wykazać, że mam te akcje :) doliczyłem się nawet więcej stokilkanaście tysięcy akcji. Jak dobrze pójdzie to na najbliższej sesji je sprzedam. Jest blisko 4 zł. Może być próba przebicia 4 zł chociaż na chwilę. A ty kmiot może pochwalisz się swoimi akcjami że je w ogóle masz wystawiając je na sprzedaż po np 5,72 zł ? Ostatnio wpadło mi do skarbonki sporo pieniędzy na spekulacjach. Wygląda na to, że nigdy nie zabraknie fr@jerów do inwestowania w to badziewie energetyczne. Jeszcze parę rekomendacji kupna i da się zarobić sporo hajsu na tej piramidzie finansowej.
Bardzo chętnie zobaczę :) to ja się pochwalę swoimi dopóki jeszcze je mam. Podaj kwotę i kurs po jakim wystawisz. Np 152843 akcje po cenie 4,76 nikt tego nie zrealizuje.
Ja wystawię 112727 akcji po cenie 4,55 ale zrobię to za chwilę na jakieś 30 minut. Chcę mieć wolną rękę jakby kurs zbliżył się do 4 zł bo zacznę powolną wyprzedaż.
gdzie te twoje zlecenie było ,godzina ,numer.CZY ktoś widział trabanta zlecenie niech napisze.WIdziałeś moje zlecenie - coś nic na ten temat nie piszesz. niech zostanie te twoje zlecenie jaszcze trochę przecież nic nie tracisz ,jeszcze niema 4 zebyś sprzedawał.PODAJ WIĘCEJ DANYCH DO WERYFIKACJI.
Już je wycofałem. Zlecenie było aktywne ponad godzinę. Kto chciał to obejrzał. Podałem konkretną ilość akcji i cenę. Można jeszcze zobaczyć w arkuszu gry giełdowej. Tam są dane z opóźnieniem 15 minutowym. Zbiorcze co prawda ale porównasz sobie ile jest teraz oraz ile zostanie jak zmieni się wartość arkusza za paręnaście minut.
Twoje zlecenie widać "gg" teraz pora na kmiota żeby ujawnił stan swojego posiadania. Dawno temu chwalił się, że ma 500 tys. akcji. Niedawno napisał że kupił 50 tys akcji i ciągle dopisuje, że kupuje po 2-3 tys. akcji. Minimum 600 tys. musi mieć jak kolekcjonuje i nie sprzedaje. Albo to są akcje jego klientów.