• ESPI Autor: ~Jaki [5.173.220.*]
    Co nam to daje?? Firma się podnosi czy raczej upadek?? Pewnie dowiemy się niedługo
  • Re: ESPI Autor: ~Enter [188.33.225.*]
    Upadek. Tu nie ma z czego się odbić. Zero kontraktów, zero ludzi, same długi, zaległości..
  • Re: ESPI Autor: ~xxx [78.30.100.*]
    ,, ENTER,, chcesz dokupić taniej akcje ???? czy dbasz o nasz kapitał ??? może to Ty dziś się ustawiłeś na 0,30 15k na zakup , ale jak spółka ,, padaka,, to pewnie byś nie kupował bo po co , a jednak jakiś szaleniec chce zebrać nisko za wszelką cenę tego ,, trupa,, dziwna sprawa nieprawdaż ??? może Ty mi to wytłumaczysz , 20 lat jestem na giełdzie i QUWA nie wiem o co tu chodzi - ale jest garstka ludzi która wie !!!! ,, stary gra na czas na zmęczenie ,, leszcza,, a świeczki na torcie pojawią się w odpowiedniej chwili i mnie obiecuję że szybko ale warto czekać kto wytrwały !!! jak się zrobi głośno o spółce to będziecie patrzeć za ile można było nabyć akcje to nie jeden się zdziwi za jaki bezcen można było !!!!!! nabyć akcję , ale to już trochę śmierdzi naganianiem na zakup więc kończę temat ;) , gramy swoje !!!

• Re: ESPI Autor: ~Enter [188.33.241.*]
    Xxx
    Masz ochotę to kupuj :-)
  • Re: ESPI Autor: ~Enter [188.33.241.*]
    Do xxx
    No właśnie to jest Twój problem..
    Grasz na giełdzie a nie inwestujesz na giełdzie.
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.