Czy to tylko moje halucynacje z niedożywienia i wiszenia na haku? XD Przegapiłem moment transakcji za 34 k, ale wygląda na ukryty popyt:) Do mety tak blisko, kto to teraz oddaje przed najważniejszym rozstrzygnięciem?
Dla mnie sprzedaż w tej cenie, na dniach przed podziałem zysku za 2023 r., to jest strzał w kolano, ale niech sypią... Rozumiem zmęczenie tą kiszonką, ale bardziej mnie interesuje kto to zbiera z ukryciaka...
Tylko to nie jest zwykły ktoś, przeciętnego zjadacza chleba nie stać na postawienie zlecenia kupna za minimum 50 k zł, bo to jest minimalna kwota dla zlecenia WUJ. No chyba, że zaraz mnie trolle wyśmieją od biedaków, bo takie zlecenia to się z babcinej renty wrzuca raz na jakiś czas :P
Widzę tutaj sami milionerzy. To jest kolego prawie 9 średnich krajowych wypłat na rękę. Dla jednych to jest niedużo, dla innych nieosiągalne. Pakiet za 50k, to jest przy aktualnej cenie za jedną akcję 0,11% całej kapitalizacji. Jedna na dziewięćset ze wszystkich akcji, znów dla jednych mało, a dla innych pokaźny pakiet.