Obiecane było xx tytułów w I połowie roku, zasadniczo nie mamy chyba żadnego od czasu konferencji, bo FM 2 na pozostałe platformy chyba nikt nie liczył jako "planowane premiery" ale idąc Panu na rękę odhaczamy 1 tytuł. To co, w czerwcu komunikat co 2 dni? Przyjmiemy z dobrodziejstwem inwentarza oświadczenie, z datą premier na max 3 miesiące w przód, o ile będzie Pan ręczył swoją głową, że ten termin który wskażecie będzie dowieziony - bo wyznaczyć termin można i nawet na jutro, ale co z tego skoro go przesuniecie nawet w dniu premiery. Jeśli znowu zostaliśmy oszukani to czekamy na dymisję bo czas chyba na świeży umysł do zarządzania. No chyba, że to czerwcowe ND ma być poświęcone FORKOWI. I tam usłyszymy o np. 10 premierach, które Pan wyda, to czapki z głów. Myślę, że nawet goryl w zoo uśmiechnąłby się do Pana jakby usłyszał takie info.
4 lata kłamstw prezesa, a tutaj jeszcze ludzie liczą, że tym razem coś dowiezie. Jak to powiedział jeden polityk: "Ciemny lud wszystko kupi". Zbychu korzysta z tego powiedzenia pełnymi garściami xD
Ale czy akcjonariusze to uposledzeni ludzie? Mowiac ze nie ma premier.
Nie wazne jak dobre czy złe.
Było unables (FE), bylo heros hour (ST), bylo fm2 na wszystko (ST), bylo flooded ps4 i xbox (ST). Widać, że kampania NSR jest rozpędzona oraz demo w czerwcu.
Czy tylko ja nie jestem płaczliwym nieogarem tutaj?
Dokladnie tak jak pisze osoba wyzej ! Troche premier juz bylo i zapowiedzi tez jest , takze po co ta gadka ze "prezes oklamal wszystkich, nie ma premier" . No ola boga. Mialo byc 15 w calym roku. 4 juz mamy, 5ty night slashers ktory niewatpliwie wyjdzie niebawem (przyznaja to chyba nawet wszyscy pesymisci tego forum ). Prezes nie mowil , ze równo polowa tytulow w pierwszej polowie roku. Moze bedzie do konca czerwca 5-6 ? I w drugiej polowie , NA MOJE , wcale nie musi byc wtedy 8-9 tytulow. Mi styknie front mission 3 , house of the dead 2 (najlepiej z premiera gdzies w okolice halloween) i w miedzyczasie POKAZANIE nad jaka "bomba" pracuja. Tyle wystarczy , aby 2024 byl rokiem sukcesu. Przestancie pitolic , poki do deadline daleko
Ahm, czyli jakoś i rozmiar wydanych gier wam odpowiada? Świetnie, ale później się nie dziwcie, że kurs jest tu gdzie jest. Wycenę mogą podnieść tylko remaki, a z tymi forek sobie nie radzi. Ja nawet nie chcę wiedzieć jakie będzie opóźnienie tej nowej niby wielkiej gry ja obstawiam rok od pierwotnego terminu, czyli śmiało można stawiać najwcześniej 2026.