Pkt 4
Odbyliśmy seminarium w siedzibie jednego z amerykańskich partnerów, które pozwoliło na nowe otwarcie współpracy w obszarze VR/AR i nakreślenie timeline testów nie tylko emiterów, ale również innych HPM. Oceniamy, że szansa na wspólne JDP/cCRO wzrosła z 40% do 55%.
Ostatni rok nic się nie działo, ale wracają do pracy z Meta
"Potwierdziliśmy z jednym z amerykańskich producentów zamówienie naszych materiałów do testów i jeśli przebiegną pomyślnie, plan wdrożenia, jeszcze w 2024 roku, w monochromatycznym wyświetlaczu o prostym zastosowaniu. Zwiększamy tu szanse na JDP z 35% w ostatnim raporcie do 80%."
To też nie powód do zadowolenia? :D Ostatnio spływają same dobre informacje i w końcu zaczyna się materializować to na co tutaj wszyscy czekamy, a ty gadasz o ewakuacji.
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy oddają te akcje za bezcen - ja je z miłą chęcią zgarniam, a patrząc po aktywności Karakana, nie jestem w tym odosobniony :DD Btw, ostatnia transakcja gdzie doszło do zakupu za 2.5mln zł, to pewnie ktoś też chciał się szybko ewakuować ;p
Zawsze są dwie strony transakcji. Jakoś nie spadamy PKC na ulubiony poziom zbycha 80zl (właśnie, gdzie jest zbychu?)
Kolkowicze grający pod raport wychodzą i bardzo dobrze. Większe portfele czekają na debiut i wzrost płynności- bo to jest problem tej spółki.
Po WZA będzie szerszy opis wydarzeń z Display week i można sobie ocenić czy jest sens kupować akcje NCL.
To jest inwestycja na 2-3 lata z szansa zwrotu kilkaset % , na spekulacje lepiej iść na płynne spółki.
Jak bym nie widział tych tanich akcji to bym nie kupował :D
Tu już w listopadzie i lutym, przerabialiśmy wystraszonego leszcza, który oddawał akcje za bezcen, a potem kurs zawsze ładnie odbijał, a kto chciał to i nawet ładne kółka mógł spokojnie kręcić. A przy okazji spadki w tedy były na większym wolumenie niż obecnie.
Wsparcie trzyma tutaj od ponad dwóch lat i zawsze się broniło, a fundamentalnie ile rzeczy się w spółce zmieniło na plus to nawet nie wspomnę - wystarczy sobie poszukać. A przy okazji pojawiły się przychody z bieżącej działalności.
Ja to wiem, ty to wiesz i paru innych koleżków co tutaj ciągle podbijają bębenek mający obrzydzić spółkę też i jak znam życie warujecie na forum właśnie po to, żeby zgarniać akcje po taniości. Dzień jak co dzień na forum bankiera ;p
Ja wiem jedno niedlugo zabraknie nawet celofanu w obi i casto … jestescie tutaj niemozliwi - chcialbym zobaczyc te miny wasze za bardzo niedlugi czas - jak ktos ogladal dragon ball to pamieta masywny krwotok z nozdzy Genialnego Zolwia na widok majteczek bulmy - i tutaj czeka was podobna sytuacja - tylko wszystkimi otworami i bez ostrzezenia …