Spokojnie rosnąca spółka z perspektywami, takie lubie. Bez szaleństw i zbytniego rozgłosu wspina sie coraz wyżej. Bardzo ładny wykres, który powinien z dnia na dzień wyglądac jeszcze ładniej :) szczególnie dla stabilnych akcjonariuszy.Nerwowe ruchy nie są tu nam potrzebne, wiec dobrze by było, gdyby poszukiwacze spektakularnych ;> jednodniowych wzrostów trzymali sie od spółki z daleka. To papier dla wytrawnych i rozważnych i spokojnych graczy. Duże wzrosty bez hałasu, oby ta tendencja utrzymała sie jak najdłuzej :)Według mnie wszystko jest na najlepszej drodze :)
tak juz jest, ze niektórzy uwielbiaja skakac po spółkach, bo akurat ta którą zakupili przez dwa dni nie urosła ;> Każdy ma swoją strategie, ale czy nie lepiej zakupic Pepees i spokojnie poczekac na 100% wzrost ? Niech każdy odpowie sobie sam .
chlopcze takich sywow jak pepees czy fon moje pieniadze nie tykaja...sa leprze spolki i zapewno sam to wiesz.....a tak na marginesie to zgadza miale papier za 150 zl wywalilem za 230 jesli wiesz o czym pisze.........
gołym okiem widac, że papier jest delikatnie podkupowany, ktos nie za bardzo ma ochotę kupować drogo skoro na obecnym poziomie ciagle można odkupic od zniecierpliwionych.Ta metoda skupu daje dobre rezultaty. Uważam, że jest to doskonały moment do zajecia pozycji, ponieważ kiedy kurs ruszy nie łatwo będzie go złapac. Myśle, że każdy przyzył juz na własnej skórze jak w błyskawiczny sposób odjeżdza mu spółka, którą obserwował i był pewien,że trzeba ja kupic. Kiedy odjechała nie był w stanie zrozumieć ..dlaczego czekał ??