Ciut przesadziłeś , no ale jak po walnym się potwierdzi że czesi dobierają to wszystko jest możliwe . Kurs odwali przy takim ff w kosmosik i po zawodach
Tom masz rację ,ze nikt nie da w nawiązaniu do litery prawa takiej ceny na dzień dzisiejszy. Ale , no właśnie ile muszą zebrać do 90 % aby ogłosić przymus i ile zostanie wolnego ff. W domyśle mam również zamrożone akcje przez twardy akcjonariat który mimo bessy nie oddał akcji i je trzyma .
Co zaś tyczy wypowiedzi powyżej to ja równiez gdzies widziałem ,że mają więcej o 300k , jeżeli był to błąd pisarski to musiałoby pojawić się sprostowanie , a takowego nie było.
ps . Tak do swojej ciekawości podzieliłem portfel na trzy części , którą 1/3 stanowi permedia stale powiększana za część zysków z innych akcji.
Chodzi mi o to , dla własnej kontroli co się lepiej opłaca w dzisiejszych czasach , skoki z kwiatka na kwiatek lub trzymać dłużej jeden papier ---- odpowiedz już w grudniu .
wsadź sobie gdzieś te 35zł, ostatnie wezwanie było po 104,03 zł/akcję i ta cena będzie mocno przekroczona podczas hossy a taniej to ci żaden długoterminowy inwestor nie sprzeda, najwyżej leszcz cieszący się z 20%
pewnie że cena około 35 zł to tylko dla wezwania, wcale nie trzeba sprzedawać w wezwaniu, potem mozna sobie poczekać na lepsze czasy i wycisnać sporo ponad 100 zł z 1 akcji