Zadłużenie trzeba oddać a jeśli to kredyt to jeszcze koszt obsługi + odsetki
a strata ? ...
Żeby coś stracić trzeba wpierw to mieć ! Można mieć hajs i go zatrzymać - straty też wtedy nie będzie ale do ewentualnych zysków w przyszłości to chyba nie tędy droga. Kto myśli podobnie?
W ostatnim raporcie jest podane, że w I kwartale 2024
MedApp miał 1 497 tys. zł wpływów z kredytów i pożyczek, czyli na tyle się zadłużył,
jednocześnie w tym czasie 1 378 tys. zł wydali na spłaty wcześniejszych pożyczek i odsetek.
Wygląda na to, że przy dużych stratach spirala zadłużenia się rozkręca...
Ja na MedAppie owszem już swoje straciłem;
ale wciąż posiadający akcje tracą jeszcze więcej,
bo nawet jeśli dla kogoś kurs jest zbliżony do ceny, za którą kupił,
to uwzględniając INFLACJĘ inwestycja jest mocno nierentowna.;
szczególnie, że zainteresowanie jest nikłe i mogą wcale nie sprzedać.
I myślisz, że jako no name z internetu otworzysz oczy ludziom i wszyscy jak jeden mąż krzykną: Ave Drit. Dzięki o panie zbawco, że otworzyłeś nam oczy. Sprzedajemy wszystko. Hahahaha.
Wydaje Ci się, że tu jeszcze można "SPRZEDAĆ WSZYSTKO"? HAHAHAHAHA! A KTO KUPI?
Ja nie wypisuję tu bezpodstawnych marzeń ani obietnic bez pokrycia,
ale komentuję fakty, które można sprawdzić w oficjalnych publikacjach,
dlatego nikt nie musi "wierzyć no nameowi", bo może się przekonać samemu,
wystarczy zajrzeć do raportów lub trochę pogooglać...
Musisz mieć smutne życie. Ja jak pozbyłem się akcji jakiejś spółki to nawet nie zaglądam na forum, no chyba, że chcę znów ją mieć. A ty próbujesz być mesjaszem zbawicielem, a jesteś śmiesznym no nejmem.
następny raport jeszcze z większą stratą i bez żadnych sukcesów sprzedażowych więc kurs może być na 10 gr jak niw zawieszą go w notowaniach ,a to było by najlepsze żeby takie spółki znikały z bananówy Więc na co teraz liczą nieliczni którzy posiadają nieszczęsny walor ? na spadki tylko i marazm przy obrotach 1k