• Pierwsza recencja Autor: ~Vrve [91.94.89.*]
    Link

https://www.vgmag.it/276116/serum-recensione-il-survival-dove-il-tempo-stringe-senza-alcuna-pieta/

• Re: Pierwsza recencja Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Powtórzę to za recenzentem "Zegar, który tyka i spycha nas coraz głębiej w najciemniejsze zakątki, szukając odpowiedzi na nasze pytania, zawsze będzie obecny na naszym ramieniu, gdzie upływ czasu oznacza naszą śmierć, raczej bardzo ciągłą. Kończenie gry będzie częste podczas naszej rozgrywki, co zmusza nas do biegania z zawrotną szybkością w poszukiwaniu nowych fiolek i punktów kontrolnych, aby nie stracić postępów w grze, narzucając dość wysoki poziom koncentracji (i niepokoju). ".
    Musi być utworzona funkcja w ustawieniach dotycząca szybkości upływu czasu tj. powolny/normalny/szybki, pisałem już o tym, wielu potencjalnych graczy będzie chciało zagłębić się w ten świat na luzie a nie z poczuciem że zaraz taimer wybije czas gdy bez Serum nasza przygoda dobiega końca. Panowie z Gamę Island proszę naprawdę się nad tym zastanowić bo stracimy wielu możliwych nabywców, a gra ma ogromny potencjał.
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~Mg [195.136.18.*]
    Zapewne będą do wyboru poziomy trudności, wątpię żeby był tylko jeden
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~andi [88.135.161.*]
    zaczął sie marketing sporo youtuberów gra w serum duży przyrost (rekordowy jak dotychczas) followersow no zobaczymy jak to dalej pójdzie na razie obiecująco
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~Nh [178.19.186.*]
    Wczoraj mieliśmy przyrost w postaci 45 followersów ale nie jest to rekord (ten był 10 maja gdzie było 60 osób). No chyba że mówimy o całym ostatnim okresie to może i faktycznie nie jest najgorzej.
    Teraz nie ma się co tym jarać - jak gra wyjdzie dobrze to recenzje zrobią swoje i sprzedaż będzie piękna. Jak wyjdzie gumbo to nawet najlepszy marketing nie pomoże.
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~Jarko [37.47.214.*]
    Followersi wiele nie mowia o tym ile ludzi kupi grę. Inkwizytor miał więcej followersow niż HR a się nie sprzedał. Ogólnie dane że steamdb jedynie miarodajne są jeżeli chodzi o pozycje na whishliscie, ceny i ile osób gra na bieżąco. Reszta kompletnie nic nie mówi o potencjalnej sprzedaży, zwłaszcza te wyliczenia gdzie na 4 różnych portalach są różnice o 300% lub więcej podawane. To jest wróżenie z fusów większe niż wróżenie ilu kupi po obejrzeniu filmiku na yt.
    sa strony które na bieżąco podaja ilość followersów dziś zbliżamy sie do 200 osób
    mocny wzrost folowersów i miejsca na wishliście który sie zaczyna na 3 miesiace przed premierą z doświadzczenia wiem że dobrze wróży ważne jest czy gra po obejrzeniu filmika youtubera bedzie dalej atrakcyjna tzw, grywalna mimo ogladniecia gry dla mnie mnóstwo gier które są fajne po oglądnieciu fimiku zdradzaja wszystko i już nie ma checi na ogranie tej gry jak choćby the Invincible itp.
    jaki peak obstawiacie ? ja uważam że minimum 1000 peak
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~FantastycznyPanMysza [37.47.250.*]
    10 osob, prezes i jego rodzina i Kostuch fanatyk.
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~Jarko [37.47.250.*]
    Przecież o tych stronach napisałem. Ilość followersow nic nie znaczy. Tak samo jak pozycja whishlist bo zalezy ona tez od innych gier jakie maja byc wydand. Jedyne co ma jakakolwiek wartość to liczba aktualnie grających.
  • Re: Pierwsza recencja Autor: ~mg [195.136.18.*]
    podeślij linki do tych stron... Dzięki
[x]
THEDUST 0,81% 0,99 2025-10-14 15:11:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.