Nie ma kapitału na GPW. Ta pozorna hossa jest jak ch.. Jo.. Wa bezśnieżna zima stulecia. Nie boję się o sprzedaż tylko o ten nasz burdel makro geopolityczny. Ktoś się czuje zdolny do dyskusji?
I na marginesie... Jest tu parę rozsądnych osób.... Rozruszajmy to forum w końcu. Ile można sie ipsować (ciekawe czy znają to słowo, test thesaurusa, oj Boguś popiłem, najlepsze życzenia) szczoteczką do zębów.
Aztec zasługuje na dobrą imprezę w Centrum Wawy. Pitu zrobi event, Hongkong zrobi banery i pojedziemy z hasłem Make Aztec not War. Dużo nie kosztuje. Pamie Róziecki. Dołożę sie.
973 na liczniku. Będzie wolno rosło pod algorytmy Steama. 2028 zrobią dla, logiki? ChiHongKo robii dobry deal. Bierze 50, a wy narzekacie... Zamiast się czaić bierzcie, co wasze, bo się wkurAw... i wejde pod próg. Inwestorzy bez tego, co kury znoszą...
TWOM. This War o'Mine. Było blisko.... A powiedziałbym lotto...
Nie kupiłem ile trzeba, bo... nie interesował mnie wpływ huraganu Gilbert na kolarstwo Mongolii... A szkoda... I wy też się na tym ciumkaniu po 100 papiera się przejedziecie. TWOM miał 9k w max peaku. Aztec będzie miał 15.
Pamiętaj: bzykałeś poza zw. albo się boisz - ten wątek jest dla ryby, żmiji, tylko nie dla inwestora Pitu.
I na koniec dla ciumkaczy. Inwestuję, spekuluję od 30 lat. Mam dość, żeby mi się nie chciało... Tylko zastanawiam się skąd ta ch.. Serwer... ujnia. Zależy Wam, czy nie? Czy tak nas zdominowała chciwość, że uje... Miluś... bie nas w realizacj WSSPÓLNEGO CELU? Ruszcie głową.
Aha: inwestujeaz to napisz ma forum, że Aztec to czysty orgazm, a Żona to tak różnie...
Ja pier... Abc... podstawa
https://steamcommunity.com/app/1409840