No i są wyniki. Przychody niskie, ale struktura rachunku zysków i strat wygląda dobrze i jest zysk netto ponad 1 mln PLN. Plus ponad 10 mln PLN rozliczeń międzyokresowych aktywnych (prace w toku, niezakończone). Dla mnie nie jest źle. Dla pesymistów i naganiaczy na spadki układ bardzo dobry do narzekania i zwalania kursu. Zobaczymy co będzie, ale jeśli kurs zawita niżej to najpewniej coś postaram się przytulić tutaj. Miłego weekendu.
w wynikach zakradł się drobny błąd, będzie pewnie korekta, dla mnie ważne że korekta będzie na plus. Ogólnie wyniki dobre, to co cieszy to zwiększenie kapitałów i widoczny rozwój firmy. Trzeba pamiętać o tym że to ostatni kwartał byłej współpracy, która mimo iż dawała rozwój to jednak obecna współpraca daje dużo większe możliwości. Kolejne kwartały będą znacząco lepsze. Czy będą spadki, trudno przewidzieć, jeśli będą chcieli nadal dobierać, to spadki murowane. Jednak ja upatruję sporą szansę na realizację zysków. Przy obecnych poziomach to mało racjonalne, więc mogą być spektakularne wzrosty.
sieci zastawione na niższe ceny, ale mi się wydaje że będzie odjazd w góre na okolice 90gr do 1 ziko a potem atak na szczyt 1.2 i wyjście w góre do końca roku.
WK na akcję OSTRO ROŚNIE a to oznacza że jest kasa. jakby mieli zarobić ten 1mln zł na grach (dawna działalność) to oni by się tu po$rali.
Pajacowanie trwa w najlepsze. Akcjonariat beznadziejny. Sama drobnica. Brak sił na pociągnięcie kursu i stąd taki marazm chyba. Raport przyzwoity ale chętnych na kupno brak. Tylko spekula jest tu w stanie coś ugrać. Poczekamy zobaczymy.
moim zdaniem rynek nie ma zaufania z uwagi negatywną historię która ciągnie się za spółką..... myślę ,że Guza coś zaskoczyło, coś czego nie przewidział i dostał trupa z szafy w postaci konieczności zrobienia odpisów. Gdyby nie to wynik byłby lepszy.