Trafiłes w sedno.... Robią szum, objetnice a przychody mniejsze niz osiedlowa apteka. Profesorek juz nagania, a jak sprzeda bedzie pisał , ze emisja , ze niepotrzebny produkt itd Jak widać bedzie ciezko mu wyjśc , bo obroty mizerne... naiwnych niestety juz coraz mniej
I jak Profesorku, Radiologu, Medyci Cyganie itd..... 2 miesiace mineły i lipa.... Nikt juz w taką spółę nie zainwestuje.... Widzisz co sie dzieje na innych tego typu spółeczkach... A tu nadal kapitalizacja około 50 mln?? Przy przychodach 100 tys.....
Spółka będzie sprzedana inwestorowi strategicznemu, więc dla mnie temat tutaj zamknięty A ty dalej trzymaj bankruta Miltona którego założył ten sam gość co Brastera Tam kompletnie nic nie ma już niewiele czasu wam zostało... :)
No i czekasz na tego inwestora strategicznego dalej? Brawo, mimo wszystko życzę sukcesów....Pisałem Ci kiedyś , że KARMA wraca...... Tu masz nadal CAP ponad 40 mln, A w moim Miltonku 7, i zobaczysz ,że przyjdzie dzień, że pod wzgledem CAP nastąpi zmiana i bedzie na odwrót....
Wyskoczyłem już dawno w okolicy 37 zł Zbyt wcześnie wystawili spółkę na sprzedaż, a jeszcze straszą emisją akcji, więc dobrze zrobiłem, założyciele zarobią...