Mój wujek ze wsi który ma dom za 500 tyś i 20 hektarów za milion. Przeskoczył Stępnia w posiadanym majątku. A może by tak rolnik wszedł na giełdę z 20 hektarami?
Ja to bym musiał w Lotto wygrać aby zostać rolnikiem. Ale na to bym przeznaczył wygraną i potem wszedłbym na giełdę dodrukował akcji i kupił za to jeszcze więcej ziemi. Bo w sumie ziemie mogę wykorzystać jako uprawy ale też jako budowa schronów przeciw atomowych. Budowałbym takie pod swoimi polami i sprzedawał miejsca dla bogaczy jak Zaor. Pewnie i tak nie zdążyłby się ewakułować z warszawy. Ale co to dla niego kupić se miejsce w shronie. To by były schrony dla nikogo ważnego czyli celem uderzen atomowych raczej by nie były. Nawet gdyby do ruskich wypłyneło gdzie moje schrony są. Miałby też systemy obronne. Ja mam wiele pomysłów jak się obronić przed całą armią nad schronem. Gdybym miał z miard dolarów na budowę schronu to nie dałoby się podejść do włazu. Nawet całej armii. Tak jak nie mogli podejść do stopionej masy reaktora w czarnobylu. Nie tylko ludzie ale i urządzenia elektryczne.
Brać!!!! Bo tanio. Gdzie jesteście że swoim kapitałem. Zbierajcie na słupy, sąsiadów, rodzinę, BRAĆ bo Tanio !!!!! Bendziecie boggacciii !!!! Gdzie jesteście i wasze piniondze ???? Kupcie chociasz za 10 PLN!!!!
Dnia 2024-05-17 o godz. 14:43 ~-dareczek- napisał(a): > Brać!!!! Bo tanio. Gdzie jesteście że swoim kapitałem. Zbierajcie na słupy, sąsiadów, rodzinę, BRAĆ bo Tanio !!!!! Bendziecie boggacciii !!!! Gdzie jesteście i wasze piniondze ???? Kupcie chociasz za 10 PLN!!!!
Bo jak nie pić gdy spadło mi z 10zł do 1zł. Teraz piwo w knajpach po 15zł a w markecie z promocji po 2zł. Czy ja jeszcze kiedyś wypije powo w knajpie za 15zł? Czy tylko te z marketu z promki? Oto jest pytanie?
Ale zauważcie jaka rozpiętość w cenie a ja jestem z małego miasta do 100k mieskanców. Jak u mnie piwko w knajpie po 15 zł to za ile w Warszawie czy krakowie? Po 20-30zł? A w biedrze czy lidlu mają po tyle co ja. Czyli 2,5zł a 30zł. Czy ich nie poj...o? W tych knajpach?
A jak jest na 30 pięttze u Zaora? Tam na pewno jest jakaś knajpa i ile tam za piwko? Bo Zaor jedną windą nie dojedzie na 50 musi się przesiadać na drugą na 30 piętrze haha. Tam na pewno jest jakiś bar dla bogaczy na 30 piętrze. Ile za powko dla kogoś komu się nie chce jechać windą do biedry?
Tam może być najdroższe piwko w całej Wolsce! Tak mi się wydaje. A czy można jako gość zaora wejść z siatą piw z biedry czy regulamin złotej tego zabrania?
Myślę ze tam piwko jest na 30 piętrze za 1000zł. Ale gdy ktoś kto ma tam meldunek chodził z siatą z biedry i pukał od drzwi do drzwi i pytał może piwko to za 200zł by poszło.