Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..
Dnia 2024-05-17 o godz. 15:05 ~Aptekarz napisał(a): > Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..
Dla jej pracowników na pewno, ale dla nich to i tak bez znaczenia, bo pensja się zgadza, gorzej z nabranymi akcjonariuszami, którzy powierzyli im swoje zaskórniki... Pytanie, kiedy to odzyskają i czy w ogóle odzyskają, bo w firmie i jej zarządzaniu nic się nie zmienia. Tak więc jadą sobie od raportu do raportu niemal na zero (zero strat/zero zysków), zupełnie nie przejmując się rynkiem.
Dnia 2024-05-17 o godz. 15:05 ~Aptekarz napisał(a): > Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..
Jak dla mnie problemem jest tu spora liczba skalpujących po 2-3 grosze, dlatego wyszedłem na drobnej stracie w 2022, choć rok wcześniej mogłem być na spory plus... Na razie będę się przyglądał... Może to dzisiejsze strząśnięcie coś zmieni? Trzymaj się.
I do tego jesteśmy przed raportem rocznym. Tam też będzie pewnie próba PANIKI…… Dziwne rzeczy się tu dzieją, ale lata nauczyły cierpliwości….. Giełdy przecież nie planują zamknąć ( chyba
-46,84% w 3 miesiące.Presja płacowa i puste kieszenie inwestorów.Cos czuję ,że to przekuje w sukces.Najpewniej dla mnie ,zbliżają się te poziomy , że warto będzie wziąć x % i przycupnąć.Niewielu to zapewne zrobi. Samych sukcesów w inwestowaniu dla Was