• Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: romek_i_prawdziwy [188.146.0.*]
    Nadal trzymasz?
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: ~Aptekarz [37.248.215.*]
    Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: ~GonzaloFeio [79.184.48.*]
    Dnia 2024-05-17 o godz. 15:05 ~Aptekarz napisał(a):
    > Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..

Dla jej pracowników na pewno, ale dla nich to i tak bez znaczenia, bo pensja się zgadza, gorzej z nabranymi akcjonariuszami, którzy powierzyli im swoje zaskórniki...
    Pytanie, kiedy to odzyskają i czy w ogóle odzyskają, bo w firmie i jej zarządzaniu nic się nie zmienia.
    Tak więc jadą sobie od raportu do raportu niemal na zero (zero strat/zero zysków), zupełnie nie przejmując się rynkiem.
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: _wiatrak_ [83.30.204.*]
    Ja po redukcji przy ok.30gr

Czyli napisałeś o wzrostach po sprzedaży swojego pakietu ...
    Wszystko jasne.

• Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: romek_i_prawdziwy [188.146.0.*]
    Dnia 2024-05-17 o godz. 15:05 ~Aptekarz napisał(a):
    > Wiem wiem wiem….. Nie w tę stronę mieliśmy zmierzać. Ja po redukcji przy ok.30gr jak pisałem teraz spokojnie dokupuję do stanu . Może znowu nie mam racji , ale taki mój wybór. Spółka jest teraz za bezcen…..

Jak dla mnie problemem jest tu spora liczba skalpujących po 2-3 grosze, dlatego wyszedłem na drobnej stracie w 2022, choć rok wcześniej mogłem być na spory plus...
    Na razie będę się przyglądał... Może to dzisiejsze strząśnięcie coś zmieni? Trzymaj się.
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: ~Aptekarz [37.248.215.*]
    I do tego jesteśmy przed raportem rocznym. Tam też będzie pewnie próba PANIKI…… Dziwne rzeczy się tu dzieją, ale lata nauczyły cierpliwości….. Giełdy przecież nie planują zamknąć ( chyba
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: ~Wwiak [5.173.182.*]
    -46,84% w 3 miesiące.Presja płacowa i puste kieszenie inwestorów.Cos czuję ,że to przekuje w sukces.Najpewniej dla mnie ,zbliżają się te poziomy , że warto będzie wziąć x % i przycupnąć.Niewielu to zapewne zrobi. Samych sukcesów w inwestowaniu dla Was
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: _wiatrak_ [83.30.204.*]
    Poczekaj do raportu rocznego.
    BIZ potrafi wykazać sporą różnicę in minus po remanentach licencji.
  • Re: Aptekarzu, jesteś jeszcze tu? Autor: ~Wwiak [5.173.182.*]
    Dziękuję wiatrak , 29 maj
[x]
BIZTECH 1,82% 0,22 2025-10-29 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.