• ciekawy case inwestycyjny Autor: ~up [109.173.220.*]
    Czyli mamy
    - społke, ktora właśnie zakończyła wzrost mocy produkcyjnych i jest w stanie znacznie podnieść dochody
    - ale jednoczesnie od drugiej połowy 2 kwartału spadły zamowienia, glownie z Niemeic i osiaga niewielki zysk ze sprzedazy, a finalnie strate chce wykazac

Mamy vase 1 q 23, gdy gdy tylko koniunktura wrociła pokazały się ogromne zyski,
    w zasadzie mozna zalozyc, ze gdyby sytuacja sie powtorzyla, to zyski te pójdą jeszcze mocniej w gore

Natomiast na następne pol roku perspektywy średnie

i jak tu inwestowac

Sprzedawać spory pakiet, ktory mam skoro się troche straty pojawiło
    czy dobierac pod odbicie w 2 polowie roku lub 2025, i zgarnac nawet 100% ruchu,

Po pierwszym kwartale optymizm wyniosl społke i na 10 zł.

Czyli na ten moment mamy doł, kurs moze jeszcze poelciec. choc wczoraj sporo z ukrytego na poziomie 6.30 było zbierane
    Kurs niewiele wyzej jak w czasach, gdy społka niczego nie pokazywała

Chyba zdecyduje się na dalsze kiszenie mojego pakietu.
    choć mogłem swego czasu bardziej przewzac elektrotim
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~ktk [83.23.133.*]
    No to się za kilka kwartałów przekonamy co to za kejs był.
    Powodzenia inwestorzy i spekulanci.
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~Wiarus [46.227.241.*]
    Kto nie odda dzisiaj ten jutro sprzeda taniej , a w środę jeszcze taniej i tak dalej. Kiedys myslałem ,że 2 zł to właściwa cena za Relpol, ale chyba się pomyliłem. Dobra cena to 1 grosz, bo masz pewność , że niżej nie spadnie. Dzisiaj widać ,że spółka jest warta tyle ile działka na której stoi. To moje zdanie.
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~Smok [83.28.168.*]
    A ja myślę że będzie rosło
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~olek [79.110.5.*]
    Dnia 2024-05-20 o godz. 10:21 ~Wiarus napisał(a):
    > Kto nie odda dzisiaj ten jutro sprzeda taniej , a w środę jeszcze taniej i tak dalej. Kiedys myslałem ,że 2 zł to właściwa cena za Relpol, ale chyba się pomyliłem. Dobra cena to 1 grosz, bo masz pewność , że niżej nie spadnie. Dzisiaj widać ,że spółka jest warta tyle ile działka na której stoi. To moje zdanie.

> dobrze że na końcu dopisałeś że to twoje zdanie bo takich bzdur to dawno nie czytałem
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~kemo [89.64.38.*]

kupic i zakopac
  • Re: ciekawy case inwestycyjny Autor: ~Keciak [46.112.70.*]
    Nawet jeśli nie dzieci , to chociaż wnuki doczekają poziomów >6 pln
[x]
RELPOL 0,38% 5,26 2025-10-24 11:57:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.