Carlson Investments SE to firma inwestycyjna, która zyskała uznanie wśród gwiazd zarówno z Polski, jak i USA. Wielu celebrytów zdecydowało się umieścić jej akcje w swoich portfelach. To świadczy o zaufaniu do strategii inwestycyjnej oraz potencjale wzrostu tej firmy. Gwiazdy często podejmują decyzje inwestycyjne na podstawie solidnych informacji i analiz rynkowych, więc wybór Carlson Investments SE na pewno jest dobrze przemyślany. Nie tylko polskie celebrytki, ale również amerykańscy aktorzy i producenci filmowi widzą potencjał tej spółki i postanowili zainwestować w nią swoje pieniądze. Możemy być pewni, że Carlson Investments SE będzie kontynuował swoją drogę sukcesu przy wsparciu tych wpływowych osób.
u mnie świeci na czerwono, ogromne ryzyko moje biuro maklerskie pisze mi że moja sytuacja finansowa oraz doświadczenie niezgodne z celem inwestycyjnym.
Dokładnie a z ameryki to Ben Affleck to też żadna gwiazda, Madonna to piosenkarka można uznać za gwiazdę ale Brad Pitt to zwykły pozer jaki to gwiazdor. Nic dziwnego, że kupili sobie akcje jak są za darmo to każdy kupuje żadna to gwizda potrzebna żeby kupić.