• wybicie? Autor: ~boniu [83.4.59.*]
    zobaczymy na obroty....
  • Re: wybicie? Autor: ~zasada prosta [83.27.149.*]
    przestraszyć i zebrać...hahahahahaha
    Godlewski zaraz po wynikach zasterował kursem akcji.
    A wczoraj i dzisiaj kolesie zbiearają!
    Kierunek 4.5.
  • Re: wybicie? Autor: ~skup [83.27.149.*]
    i znowu pod górę..zebranie papiera od frajera
    info w drodze chyba?
  • Re: wybicie? Autor: ~boniu [83.4.59.*]
    ale jaja to co dzieje się z kursem... odleszczanie na maksa trwa albo ruch powrotny do przebitego wsparcia
  • Re: wybicie? Autor: ~jaJA [83.27.149.*]
    Na dniach będzie komunikat w sprawie porozumienia z bankami na uruchomienie skupu akcji...mają niewykorzystany obrotowy wysok.377mln zeta i swoje 193 mln zeta(:
    Skoro poprawa w wynikach jest tak widoczna a szukaja branżowego to raczej skupią swoje akcje pod ofertę dla branżowego niż np. pod dialog który jest niby i nie jest do sprzedaży?(:
    Pozatym za bardzo szybko poszło to info od Godlewskiego tak jakby celow zeby kurs nie uciekł do góry za mocno!hahahahaahha
    Obstawiam skup 1/3(100mln akcji) papiera z rynku do okolic 5 zeta.!!!!!
  • głupoty! Autor: ~jawa [83.7.103.*]
    słuchajcie netia miala poprawe wynikow ale zerknijcie w bilansie na dlugookresowe zobowiazania!! zwiekszyly sie ponad 50%! tzn ze wzieli kredyty
  • Re: wybicie? Autor: ~boniu [83.4.59.*]
    jeżeli będzie tak jak piszesz to niedługo będą wskakiwali odleszczeni koledzy i wtedy kurs może pojechać na północ. Przyznam szczerze że sam dzisiaj o mały włos nie sprzedałem.... Nie przesądzam czy nie sprzedam po jakichś następnych sygnałach, w każdym bądź razie nadal jestem netmenem....
  • Re: wybicie? Autor: ~JAWA [83.7.103.*]
    ja wejde od 3.56 jesli kurs dojdzie do tego poziomu , bedzie to znak przelamania krotkookresowego trendu spadkowego.
  • Re: wybicie? Autor: ~mądrze [83.27.149.*]
    nawet nieco wyżej
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.