A ja mam informacje, ze plany na GPW rozsypały się... Była wielka burza.....A po burzy przychodzi słońce. Naśladują inpost i idą na giełdę za granicę, może nawet na NASDAQ.
A ja słyszałem, że mają podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery na połączenie z ECL, a potem je rozwiązać, a potem wrócić do współpracy z Bransonem, a potem podpisać papiery .................
~doswiadczony - NASDAQ rósł fajnie w zeszłym roku, dwóch ale z niego zrezygnowali ponad rok temu może ze wzgldu na drogi dolar co teraz się odwróciło. Wejście na GPW było aktualne i ogłoszone pewnie też dlatego że związane to było by z dodrukiem przy IPO ... Ja rozumiem ze SatREV dalej akcjonariuszem. ASI SA faktycznie kupiło 100 000 akcji: kupno akcji przez Imperio ASI SA - 2024-05-16 - EASYCALL.PL SPÓŁKA AKCYJNA (easycall) (stockwatch.pl)