zdejmij ten pakiecik 2900 x 8,45 zł ---akcyjek bo blokuje wzrost......nie chcą sprzedawać....przecież widzisz....a więc jak nie w tą ---to w drugą....zgodnie z zasadą świętą giełdową...!!!
aha....to zwracam honor ! ukłony...../ czy zwróciłeś uwagę---------------------------------Podjęcie uchwały o ważnym przez okres 30 miesięcy od dnia podjęcia uchwały upoważnieniu dla Zarządu zgodnym z § 65 ustęp 1 Z 8 oraz ustęp- 1a i ustęp- 1b AktG do nabywania akcji własnych Spółki aż do ustawowo dopuszczonego wymiaru 10% kapitału podstawowego, włączając akcje już nabyte. Zarząd będzie również upoważniony do umorzenia akcji własnych za zgodą Rady Nadzorczej bez konieczności podjęcia uchwały Walnego Zgromadzenia. Rada Nadzorcza będzie umocowana do podejmowania uchwał w sprawie zmian Statutu wynikających z umorzenia akcji. Upoważnienie to zastępuje upoważnienie do wykupu akcji własnych udzielone przez Walne Zgromadzenie w dniu 29. maja 2008. Czyli idąc tropem......Rada Nadzorcza może z umorzeniem wyskoczyć w każdej chwili.....:)
spójrz na kotrakty w USA !!! dwie duże białe świece ! rynek już wie jakie będą dane z nieruchomości!!! zawsze obserwuję to samo........ktoś wie wcześniej!my możemy dziś przebić 1900 pkt! a jeszcze czeka nas info co przejmuje Warimpex!
no i kto miał rację? trzymaj się ...jack......a zarobisz ze mną na lepsze auto :)no może nie takie jak moje......ale WV ...np. mój kolega zawsze słucha moich sugestii.....i jeżdzi z odkrytym dachem.....ale nie powiem czym....
Jeszcze 9.nie ma To podpucha może być? Ja już dzisiaj trochę sprzedalem to co kupiłem po 8,11- 8,45.pln. i dalej stoję na sprzedaży ale jakoś się nie rwą do brania po 8,94. i wyżej.Zobaczymy co dalej ??? Stoję też na kupnie i sobie czekam-cierpliwie. Pozdrawiam w W-niu + 5,64% 2,09 e. max był 2,10e. ale poszło tylko 606.sztuk.
8,95. to max. 2-sztuki poszly dla podpuchy.Zapakowałem po 8,94. i nie brali wcale.Rozsądna cena dzisiaj na sprzedaży to 8,60-8,90.pln i to małe ilości !!!!! Analiza wskazuje na 8.pln. tam można szukać oporu-małego.W-ń w tej chwili 2,00e. x 4,36=8,72.pln. Jasne i proste,ja dzisiaj zarobiłem i odkupię jeszcze taniej.
masz rację jack.......hmmmmmm , ja wczoraj jednak nic nie sprzedawałem, a zamierzam dokupić jeszcze, wzorem Ciebie ;) giełda uczy pokory.....cóż . jednak wczoraj jakiś złośliwec usilował na fixie zaniżyć totalnie :(......dobrze że większość pokazała mu --gdzie może sobie te 700sztuk ......hmmmmm
I co powiecie Panowie na wasze wyceny i przewidywania ? Ja odkupiłem ile chciałem dużo taniej niż niedawno sprzedalem ! Miało być 10,12,15 pln. a dzisiaj po 8,47. nikt nie chciał brać-na zamknięciu i przez cały dzien.Badziew jak zwykle zaskoczył-NEGATYWNIE! Tylko spekulacja na tym papierze-tak jak wcześniej pisałem i cały czas robię.Co dziwne że cały czas sprzedaję drożej i odkupuję dużo taniej-jest kasa! Pozdrawiam
ale śmieć nieżły wydawało się żę wyniki za 2008 i 30 mln Euro straty to wsszystko na co go stać a tu proszę w I kwartale 2009 już 10 MLN straty nastukali brawo braowo
zaraz PKC--em to zniwelują inwestorze! 40 mln, wpadnie ze sprzedaży !!! a jeszcze nie jest przesądzone że figa z dywidendy! fund zbiera --aż miło patrzeć.....uparcie zbiera i zmniejsza FF