Teraz już wiemy które trole naganiające na tym forum nie ukończyły nawet podstawówki, pewnie już 4 rok z rzędu robią 8 klasę.
https://m.bankier.pl/forum/temat_re-kolejny-fatalny-raport-roczny,66356015.html
Ciekawe, że trolle zgłosiły do usunięcia i zniknął mój post o tym że piotr, ricardo, tommo, jajo te wszystkie symulatory, drewutnie i tym podobne nazwy to ta sama osoba co hejtuje na zlecenie. Tak się boją by prawda nie wyszła że usuwają posty. Wstydu nie ma ten koleś
A ja mam ubaw po pachy jak widzę kiedy trole naganiające robią z siebie głupków na forum a następnie wymyślają nowe tematy żeby tylko odwrócić uwagę od ich poziomu inteligencji bliskiego zeru.
Ricardo jedynie sparodiował wasz styl działania, prawdziwej farmy trolli działającej na tej spółce od "Super", "Świetne info" i innej dezinformacji. Ale nie dziwi mnie to, że ludzie z jednocyfrowym IQ nie załapali:)
Ja wiem, że dla ludzi z w(a)szą inteligencją to zaskakujące, że na tej spółce są normalni inwestorzy w liczbie mnogiej, którym nie podoba się wasze mataczenie, ale tak po prostu jest. Niejednej sobie nadepnęliście na odcisk ryby.
Kurde, ~tommo musimy ustalić godziny w których piszesz Ty a w których piszę ja. Bo dla troli naganiajacych jest to niedopuszczalne że dwie osoby piszą w tym samym czasie.
Za to wy trole naganiające reprezentujecie sobą poziomy najlepszych światowych uczelni, wypisując tutaj na forum bzdury na temat simfabrick i jej spółek zależnych. Bzdury tak żałosne że czasami aż boli kiedy człowiek czyta i sobie pomyśli jak można być takim oszustem i naciągaczem, próbującym wmówić ludziom że to "perełka" lub że rakieta zaraz wystartuje. Trzeba nie mieć sumienia że naganiać kogokolwiek na akcje simfabric.