Dzień dobry chyba nikt nie bierze wpisów tych Panów serio, też popłynąłem na akcjach Biomed Lublin właściwie to dalej je trzymam ze stratą , ale głupot na foru spółki nie wypisuje raz zarobek raz strata, osobiście planuję sprzedać mały pakiecik 07.06.2024 po wyższej cenie niż obecna ( liczę na 80gr.) pozdrawiam wytrwałych
Dnia 2024-05-16 o godz. 10:25 ~Tomek-Dz napisał(a): > Dzień dobry chyba nikt nie bierze wpisów tych Panów serio, też popłynąłem na akcjach Biomed Lublin właściwie to dalej je trzymam ze stratą , ale głupot na forum spółki nie wypisuje raz zarobek raz strata
Też mam nadzieję, że nikt nie wzoruje się na tym, co oni piszą.
Ja nie jestem zbyt zadowolony z tej inwestycji i "wiszę" sobie na ponad 80 gr. Tyle, że jestem mocno przekonany, że i tak zarobię. Tylko ten czas...
A spółka rozwija się bardzo dobrze i prężnie. Trzeba oczywiście powiedzieć, ze dużo wolniej to postępuje niż wynikało to z zapowiedzi jesienią 2020 roku. Mówi się trudno. Najgorsze w moim mniemaniu to co chwila przenosić się z jednej spółki na inną. Wolę poczekać i ostatecznie zarobić niż za dużo kombinować. Tak jak piszesz, raz się straci, raz się zyska. Jednak częściej się zyskuje przy dobrym podejściu i wyważeniu.
Najświeższy raport bardzo dobry: przychody, zyski, dalsza spłata zobowiązań krótko i długoterminowych. Trzeba tylko cierpliwość jakoś wykrzesać :-)
Muminku, a kogo chcesz obuć typ borucianym papierem i to na poziome 80 groli ? Ale powiem ci, że pocieszać się potrafisz :) taki to zawsze przetrwa + inflacja naturalnie :)
Dnia 2024-05-16 o godz. 12:20 ~Ja napisał(a): > Przemówił wisielec co chciał uśredniać na 19stu hahahahahah
A ty aptekarz co do miary jesteś ? p pierwsze bajkopisarzu, ja nie muszę uśredniać z widomego i oczywistego powodu. Po drugie jak wiesz, czy to 19 czy to 20 to i tak powinno dotrzeć do twojego zakutego ł....ba, że zjechało do poziomu o którym pisałem A po trzecie "sekundo" jak widzisz wisielec twój towarzysz wisi wysoko a tyś taki sam wtopers. Tak was Cypry załatwiły bez mydła.
Dnia 2024-05-16 o godz. 13:02 ~Luigi napisał(a): > Nie tłumacz się maliniak bo i tak jesteś leszczem- max 38 - Hłe hłe hłe. Spytaj się tego twojego kolegi tuciwsadze co z tym zanurzeniem.
ha ha ha, dużo naruszyło 0,38 ? jakoś nie widzę rwania :) Pytasz o zanurzenie? Jak ci Jakób Hechliński doprecyzuje w ESPI, czym było "zakończenie" projektów to zobaczysz zanurzenie. Już dzisiaj naród powątpiewa, co widać po kursie :)