To bardzo dobrze. Będziesz żałował swoich słów. Wtedy wszyscy co Cię czytali będą się z Ciebie śmiać tak jak Ty teraz. Trzeba być naprawdę nie nieźle odjechanym pisząc takie rzeczy w takim czasie. Ale to już Twoja sprawa i Twoje wybory. Tylko że nic Ci do tego… kto jak i gdzie inwestuje swoje oszczędności.
Dnia 2024-05-17 o godz. 15:18 ~ZodiakalnyByk napisał(a): > To bardzo dobrze. Będziesz żałował swoich słów. Wtedy wszyscy co Cię czytali będą się z Ciebie śmiać tak jak Ty teraz. Trzeba być naprawdę nie nieźle odjechanym pisząc takie rzeczy w takim czasie. Ale to już Twoja sprawa i Twoje wybory. Tylko że nic Ci do tego… kto jak i gdzie inwestuje swoje oszczędności.
nie ma, bo to maklerzyna co gra pieniędzmi innych i nawet odpowiedzialności za to nie ponosi...takie to teraz czasy
Kiedyś makler to było ktoś, gościu własna gotówek wykładał jak WB i robił rzetelna robotę, bo w końcu też własną kasą ryzykował!
Dizis jak widzisz to słowo, to synonim lenistwa, pychy i pazery, siedzi taki na forum bankiera i zyje z psudo analiz:) jak ten as co na rokicie dał reko 140 a spółka teraz zmierza na 60-70...
Lepiej nie wdawać się w dyskusje z głupkiem po polegniesz jak ja:) wciągnie cię taki na swój teren i ogra bo zna go jak własną kieszeń
BTW. Tutaj na razie nie wiadomo kto będzie żałował, więc też taki hop do przodu nie bądź...ja na razie ....tak średnio się cieszę, ale spokojnie czytam raporty.
Makler. Człowieku nie wiem skąd Ty się urwałeś. Ale Twój odjazd w postaci hejtu do tej spółki i ludzi z nią związanych jest kosmiczny. Pragnę Ci powtórzyć jeszcze raz że ja wciąż cały czas dokupuje małe pakiety i uśredniam cenę. Wspominałem to już na tym forum wcześniej przy innym temacie. Nie nakłaniam tu nikogo do kupna bo nie było by to dla mnie korzystne. Tracąc możliwość dokupowania więcej akcji w tak niskiej cenie. Ale widocznie Ty twierdzisz inaczej. I niech Ci się tak wydaje nie będę się z Tobą spierał. Jesteś zabawny w tym co robisz i reszta tutaj już Cię oceniła. Pozdrawiam