• Jak nastroje Autor: ~Ja [5.173.186.*]
    Jak nastroje ,mówiłem że będzie spadać trochę wody upłynie zanim to urosnie
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Holender40 [37.30.16.*]
    Dokupiłem na 1.57 i cierpliwie czekam na info o nowych umowach z środków KPO. Dobrze że przychody z umów serwisowych cały czas rosną
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Ja [5.173.188.*]
    Ja czekam na niższe loty,madcom będzie się utrzymywał w większości z serwisu ale to potrzeba czasu
  • Re: Jak nastroje Autor: ~KJB [37.47.114.*]
    Ten raport jest pozytywny i optymistyczny .już ponad 96%to serwis stały przychód.Spółka może zaskoczyć w 4 kwartale.
  • Re: Jak nastroje Autor: ~MadKokg [37.225.61.*]
    Po dzisiejszym ponad 10% rajdzie w tablicy zleceń sprzedaży wisi ostatnie 3 tys. sztuk, które można nabyć poniżej 2 PLN. Później już tylko szczyt Everestu.
  • Re: Jak nastroje Autor: ~PanCogito [37.225.17.*]
    Pozytywne. Spółka wyprzedana. Po wakacjach wróci na 2,80.
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Barto96 [104.129.56.*]
    W tym tygodniu raczej korekta na ColLumbusieL i Sunexie to samo TermoExpert Pure też jeszcze może spaśLć
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Ja [5.173.192.*]
    Jeszcze trochę wody upłynie zanim zaczną zarabiać ale perspektywy są
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Andrzej [31.183.150.*]
    Zastanawiam się nad kupnem kilku tysięcy sztuk. Czy ktoś wie jakie plany mają nowi udziałowcy?
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Obserwator [91.217.198.*]
    Ktoś pisał, że to kluczowi menadżerzy - więc plan zapewne mają taki by firma realizowała więcej kontraktów, zwiększała przychody ze stałych umów serwisowych co zapewnię stabilną płynność, no i pamiętajmy że zarówno przed Madkom ale też przed ich konkurencją otwiera się pole do pozyskania wielu kontaktów z nowej perspektywy unijnej. Obserwując rynek zamówień widać, że w końcu przetargi ruszyły, w szczególności w Polsce B, czekajmy spokojnie na raport na koniec roku - obserwując ile kontraktów im się uda pozyskać, weryfikujmy też w jakim stopniu nastąpi wzrost przychodów z maitenance, to nam powie czy nowi udziałowcy są skuteczni.
  • Re: Jak nastroje Autor: ~Ja [5.173.190.*]
    Przewiduje zjazd w okolice 1.2 zł nie ma perspektyw do wzrostu kiszonka ciąg dalszy
[x]
MADKOM -1,43% 2,76 2025-09-30 14:17:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.