• Cierpliwi zarobia Autor: ~Uzgot [37.30.125.*]
    Jw
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~Bob [91.233.25.*]
    A głodnych nakarmią.
    Co tam jeszcze było: Pukajcie, a wam otworzą.
    Idąc tym tropem dla biednych braci i sióstr którzy dali się nabrać na tą całą akcję zostaje już tylko modlitwa.

Jak to babcia mówiła chciwy dwa razy traci.
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~jazgot [37.30.125.*]
    za gupi jestes by to zrozumiec lub za goly

JA CIERPLIWIE CZEKAM - stac mnie na czekanie :)
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~Xxx [77.111.245.*]
    Ty to ubrany jesteś ten wątek i o raporcie rocznym potwierdza to. Niki ci się mnoza.
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~src [46.134.104.*]
    A szło oddać po 60-70 i odkupić. Było drogo. Teraz jest prawie tanio
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: technik-at [77.65.22.*]
    teraz to można i 2-3 tyg. czekać na 0,52 ...
    Szósta sesja spadkowa
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~src [46.134.104.*]
    Pisałem jak rosło, że lepiej pogonić. Wyniki też nie zachwyciły. Na long i tak jest pewnie spoko ale dobre kółko można było zrobić. Teraz znów poziomy do zbierania i czekać na kolejne podbicie lub mocne info
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~ezgot [193.67.36.*]
    XXX ..... jak powiedziane jelonku.... STAĆ NAS NA CZEKANIE ....
    Haha no tak ubrales się to cie stać na czekanie i pocieszanie, mnie stać było opychać na takim jak ty gdy napompowali.
    Z 0,4x na +0,7x i powrót na 0,4x i dałeś się nabrać na to haha.
    Jakim trzeba być leszczem żeby zapakować się na takiej pompie i nie sprzedać, teraz zakladasz wątki by się pocieszyć. Do tego cały wekend naganiali na forum i innych spolkach weź się dawco nie osmieszaj haha
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~Uzgot [37.30.125.*]
    Xxx czy Ty siebie widzisz? Piszesz o dziwnych poziomach, miałem 80tys akcji po 0,45, sprzedałem po 0,72 i kupiłem na spadku 60tys po 0,52

Ja o tym pisze ze mam czas i cierpliwość, bo fakt jestem trochę w plecy ale jak poczekam sobie

NIE twórz opowiastek o hakach skoro nie znasz historii wszystkie transakcji graczy - pewne cześć wisi wysoko, ja nie
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~Kleks [45.84.123.*]
    I teraz misisz tworzyć nic nie wnoszące wątki jak trole.
    Hahahha kolejny sie odezwal...

Otoz, stworzyłem ten wątek bo przez takich jak WY, ludzie sprzedaja w panice, nawet jak kupili na górce, to sprzedaja bo boją sie ze straca wszystko... ABSURD
    Ja mówię spokojnie, cierpliwości, spadło, podniesie się. Za tydzień, miesiąc, pol roku... ale sie podniesie
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~No [134.122.47.*]
    Co ty bredzisz cięcie strat to absurd?
    Jak leszcz kupil np po 70gr zbyl po 60gr a teraz ma ponizej 40gr gdyby trzymał byl by znacznie w plecy.

Siedzę kilkanaście lat na gieldzie nie raz ucinalem straty a kurs nigdy nie wrócił wyzej. Cięcie strat to podstawa szczególnie na krypto.

Każdy ogarnięty inwestor ma stratę jaką akceptuje bez tego cie wyzeruja.
    Obecnie mam wsadzone 340tys kapitalu w różne spółki, na jednych plus na innych minus.
    Międzyczasie zamknąłem kilka pozycji z zyskiem i stratami, nie wiszę w ten sposób na haku lata ino kasa pracuje gdzie indziej. Gdybym cofnął się w czasie ok. 3lata i nie zamykał pozycji stratnych dziś z tych 340 miałbym około 180 a zaczynałem z kwotą około 50tys.
    Przykładowo:
    Na gng tez tak mówili w 2020r jak zaczęło spadać ,cierpliwości, podniesie się, smiali się z tych co ucieli straty dziś tam z 1zl jest 28gr, 4lata cierpliwie patrzą jak im kapitał topnieje zamiast zamykać pozycje póki male straty.
    Sbe, ngg to samo lata spadków mega straty ludzie ponieśli.
    Jak tu będzie nie oceniam tylko piszę jak kończy się brak akceptacji straty prędzej czy później jest niespodzianka .
    Pozdrawiam,życzę zysków
  • Re: Cierpliwi zarobia Autor: ~Heh [89.76.132.*]
    Dnia 2024-05-26 o godz. 18:56 ~No napisał(a):
    > Co ty bredzisz cięcie strat to absurd?
    > > Jak leszcz kupil np po 70gr zbyl po 60gr a teraz ma ponizej 40gr gdyby trzymał byl by znacznie w plecy.
    > >
    > > Siedzę kilkanaście lat na gieldzie nie raz ucinalem straty a kurs nigdy nie wrócił wyzej. Cięcie strat to podstawa szczególnie na krypto.
    > >
    > > Każdy ogarnięty inwestor ma stratę jaką akceptuje bez tego cie wyzeruja.
    > > Obecnie mam wsadzone 340tys kapitalu w różne spółki, na jednych plus na innych minus.
    > > Międzyczasie zamknąłem kilka pozycji z zyskiem i stratami, nie wiszę w ten sposób na haku lata ino kasa pracuje gdzie indziej. Gdybym cofnął się w czasie ok. 3lata i nie zamykał pozycji stratnych dziś z tych 340 miałbym około 180 a zaczynałem z kwotą około 50tys.
    > > Przykładowo:
    > > Na gng tez tak mówili w 2020r jak zaczęło spadać ,cierpliwości, podniesie się, smiali się z tych co ucieli straty dziś tam z 1zl jest 28gr, 4lata cierpliwie patrzą jak im kapitał topnieje zamiast zamykać pozycje póki male straty.
    > > Sbe, ngg to samo lata spadków mega straty ludzie ponieśli.
    > > Jak tu będzie nie oceniam tylko piszę jak kończy się brak akceptacji straty prędzej czy później jest niespodzianka .
    > > Pozdrawiam,życzę zysków

Dnia 2024-05-26 o godz. 18:56 ~No napisał(a):
    > Co ty bredzisz cięcie strat to absurd?
    > > Jak leszcz kupil np po 70gr zbyl po 60gr a teraz ma ponizej 40gr gdyby trzymał byl by znacznie w plecy.
    > >
    > > Siedzę kilkanaście lat na gieldzie nie raz ucinalem straty a kurs nigdy nie wrócił wyzej. Cięcie strat to podstawa szczególnie na krypto.
    > >
    > > Każdy ogarnięty inwestor ma stratę jaką akceptuje bez tego cie wyzeruja.
    > > Obecnie mam wsadzone 340tys kapitalu w różne spółki, na jednych plus na innych minus.
    > > Międzyczasie zamknąłem kilka pozycji z zyskiem i stratami, nie wiszę w ten sposób na haku lata ino kasa pracuje gdzie indziej. Gdybym cofnął się w czasie ok. 3lata i nie zamykał pozycji stratnych dziś z tych 340 miałbym około 180 a zaczynałem z kwotą około 50tys.
    > > Przykładowo:
    > > Na gng tez tak mówili w 2020r jak zaczęło spadać ,cierpliwości, podniesie się, smiali się z tych co ucieli straty dziś tam z 1zl jest 28gr, 4lata cierpliwie patrzą jak im kapitał topnieje zamiast zamykać pozycje póki male straty.
    > > Sbe, ngg to samo lata spadków mega straty ludzie ponieśli.
    > > Jak tu będzie nie oceniam tylko piszę jak kończy się brak akceptacji straty prędzej czy później jest niespodzianka .
    > > Pozdrawiam,życzę zysków

Rok temu tu gdy sprzedawałem akcje przy 70gr a kurs potem poleciał to też pisali nie sprzedawać kiedyś wróci. Profit miałem i się śmiałem z pazernych. Oni ubrani po 0,7x wisieli rok tutaj na haku... teraz zrobili pompe i mogli wyjść po 0,7 i po roku haku mieć zero haha.
    Pewnie znaleźli się tacy co znowu nie wyszli i przepadła im okazja i beda znowu marzyć i czekać az spekula wróci napompować
    Dzieki takim sie zarabia hehe. Tylko barany siedzą na spolkach cierpliwie zamiast zbierać Profit i zarabiać na kolejnych a nie kisić się miesiącami latami gdy tyle okazji na rynku. Dawcy są potrzebni bonkomu wciskać papier hahah
    Jelonku, w którym momencie napisałem ze cięcie strat to absurd?
    Czytanie ze zrozumieniem to chyba 4 klasa podstawówki...

Napisałem, żeby nie panikować i jak noże spadają żeby nie sprzedawać na szybko... Poczekać, niech sie ustabilizuje bo do NC tu spada i wzrasta i spada itd...

Ja nie cięcie strat robiłem ale nie o tym rozmawiamy... Tylko o tym żeby nie panikować

A tak poza tym to każdy jest kowalem własnego losu, także róbcie co chcecie serio, mam to gdzieś
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [145.239.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TELGAM -1,81% 0,49 2026-04-02 09:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.