• Niezły raporcik, co? Autor: ~katz_z_wegas [31.183.143.*]
    Mnie się podoba
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~TraderZTargówka [213.134.182.*]
    Kwartał na plusie, nowa gra sprzedaje się dobrze, kolejna gra fitness na ukończeniu w tym roku. Dotrzymują terminów, nie wychodzą z kosztami produkcji poza ustalone ramy, uczciwie i rzetelnie komunikują się z inwestorami. Nie wiem jak to rynek odbierze?
    Na pewno mogą czerpać wiedzę i doświadczenie w produkcji gier z podmiotu zależnego. Jak patrzyłem na incuvo, i vrfabric to widziałem tam masę problemów z jakością wyprodukowanych gier. Chyba podsumuje to jednym zdaniem, ze mądrzy inwestorzy muszą dostrzec rzemiosło w produkcji jakościowych gier. Trochę jak 11bit studio, które jest wysoko wycenione, ale inwestorzy wierzą w sukces tego studia. Tylko tutaj jesteśmy na bardzo wczesnym etapie rozwoju tej firm, tak jak 11bit studio w 2014 roku.
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Odpowiedni raporcik to zobaczysz w przyszłym roku. A już dzisiaj idziemy w dobrą stronę! https://www.bankier.pl/wiadomosc/Meta-uruchamia-dla-swoich-gogli-tryb-samolotowy-8747277.html
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~Sentenza [46.204.108.*]
    Perspektywy są naprawdę dobre. Póki co są konsekwentni i rzetelni w tym co robią. Wiadomo, że początki są trudne, ale widać, że idziemy w dobrym kierunku.
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~ObserwatoR [37.30.124.*]
    Widzę , że raporty wam się ,,podoba,, :)

Poczekam jak kurs zjedzie w okolice 3 - 3,50 i wtedy może ponownie coś kupię...

Trzymam dziś za was kciuki , żeby za mocno nie bolało :)
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~Kosmos [91.212.223.*]
    I będzie coraz więcej z kwartału na kwartał....
  • Re: Niezły raporcik, co? Autor: ~Spadki [193.176.87.*]
    TERMOEXPERT lepiej sprzedać,p wyniki tpakie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje na to, że kurs będzie spapdał
[x]
IMMGAMES 2,79% 0,66 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.