Ten raport przechylił szalę. Kupiłem 226.724 akcje ze średnią ok 1,21 Nie wiem co mnie podkusiło. Wszystko wskazuje że spółka idzie na dno i jest tylko spekulacyjną wydmuszką. Nawet nie chodzi o pieniądze, tylko o czas i nerwy. Dziękuję za współpracę i zwalniam pozycję.
Dnia 2024-05-15 o godz. 21:03 ~Norbert napisał(a): > Ten raport przechylił szalę. Kupiłem 226.724 akcje ze średnią ok 1,21 Nie wiem co mnie podkusiło. Wszystko wskazuje że spółka idzie na dno i jest tylko spekulacyjną wydmuszką. Nawet nie chodzi o pieniądze, tylko o czas i nerwy. Dziękuję za współpracę i zwalniam pozycję.
Można z klasą? Można! Odrobisz gdzie indziej bo masz łeb na karku zamiast pustej flaszki po denaturacie spod Dino przy Gagarina :)
227 k na szybko to może zwalić kurs poniżej 0,8 chyba że pyrlandia odbierze:) Jeśli nie może kupię, haha.
A co do raportu, czego się spodziewałeś? wszystko było wiadomo, nawet to że będą mieli gorszy okres w produkcji.
Dnia 2024-05-15 o godz. 22:25 ~odp napisał(a): > 227 k na szybko to może zwalić kurs poniżej 0,8 chyba że pyrlandia odbierze:) Jeśli nie może kupię, haha. > > A co do raportu, czego się spodziewałeś? wszystko było wiadomo, nawet to że będą mieli gorszy okres w produkcji.
wcale nie taki gorszy w 2022 te dwie spółki produkujące części miały prawie 40 mln strat.
Dnia 2024-05-15 o godz. 23:33 ~oze napisał(a): > Hahah banda gołodupców co wywaliła po 80 groszy licząc że odkupią po 60.... > > > > Powiem wam wprost leszcze .. CHU** odkupicie > > > > Zostało wam fantazjowanie o 200k akcji bueheheheh > > > > Gardzę wami śmiecie
o wylazł z nory ten co nie odda za mniej niż 15, śmieć który łgał że kupił za 75 groszy a jak kurs zaczął spadać to nawet raz napisał że za 70 groszy hahaha. Kupił za 75 ale naganiał już dużo wczesniej przy o wiele wyższym kursie, nawet vincent miał z niego bekę że kupił 3 akcje na krzyż. Co ci tak śmierdzielu gul skoczył że ktoś nie chce wisieć razem z tobą na haku? Od czasu jak tu wygrażałeś prawnukowi pobiciem jesteś skończony więc marsz do kata c.welu albo na ochronkę!
Prawnuk śmieć już zniknął z forum bo nawet na kręcenie kółek nie ma już środków .. wszystko utopione w obligach Molmedica. Taki to z niego inwestor. Ty skończysz podobnie. Jeszcze tylko musisz tu zrealizować stratę i możesz wypi...lać jak twój kumpel goloduupiec :)
Dnia 2024-05-16 o godz. 07:34 ~oze napisał(a): > Prawnuk śmieć już zniknął z forum bo nawet na kręcenie kółek nie ma już środków .. wszystko utopione w obligach Molmedica. Taki to z niego inwestor. Ty skończysz podobnie. Jeszcze tylko musisz tu zrealizować stratę i możesz wypi...lać jak twój kumpel goloduupiec :)
Musiałbym być takim frajerem jak ty żeby tknąć dziadostwo służące spółdzielni do dojenia z kasy bezmózgich frajerów, którzy wierzą w to że prąd może popłynąć z ciasteczek czy też że garażowy warsztat instalacyjny prześcignie Columbusa. Przejrzyj swoje posty z ostatnich lat naganiania i schowaj się w szopie po solarinovie.
buahahah i pisze to frajer vincent który wisi tutaj 4 lata na haku powieszony na 6 zł. Tymi swoimi wpisami potwierdzasz to o czym wszyscy wiemy że nie potrafisz przeżyć tego że oddałeś inventiona za 11 groszy przed skokiem na 33 groszy a teraz dniami i nocami próbujesz zohydzić spółkę i żebrzesz o 7 groszy na walorze. Własnie to potwierdziłeś. Ale ten pociąg ci odjechał zostałeś na peronie z bezwartościową makulaturą bankruta i z kupą w spodniach. Dla takiego nawozu giełdowego jak ty jest właśnie makulatura bankruta wydmuszki sterowanej przez spekułę a nie akcje firmy na których w ciągu 3 miesięcy można zarobić ponad 300%. Oj nie masz ty szczęścia oj nie masz.
To wszystko tlumaczy , liczyłem gdy wystawi zlecenie sprzedaży 230 tyś to będzie można poniżej 80 gr kupić, to pisanie golcow nie ma znaczenia wstydu za grosz nie mają, podniecają się gdy spada a dzisiaj może skończymy na zielono
To wszystko akcja staregoznajomka vel akcjoinm, którego masakrujecw na INM, haha.
Oddał mi po taniości akcje GTN, odda za grosze akcje INM gdzie wisi blisko 5 lat:)
Dnia 2024-05-16 o godz. 09:36 ~Betonstal napisał(a): > Gdzie są na sprzedaż 230 tysi papiera od tego co wysiada, czekam z szmalem
Jakoś nie widzę w arkuszu zleceń zlecenia zakupu powyżej 10k akcji w cenie poniżej 80 groszy. Kolejne opowieści z haka jak tego gołodupca oze :) 8k się boją zaryzykować bo a nuż ktoś im gniota opchnie a gdzie tam 230k papiera za 184k :)
Dziś trochę akcji poszło, ale nie udało mi się sprzedać nawet połowy tego co miałem, a kurs już prawie 10% niższy. Ale to nic słowo się rzekło będę oddawał dalej, chcę się uwolnić od tych akcji i mieć święty spokój.
Dnia 2024-06-05 o godz. 16:41 ~Norbert napisał(a): > Dziś trochę akcji poszło, ale nie udało mi się sprzedać nawet połowy tego co miałem, a kurs już prawie 10% niższy. Ale to nic słowo się rzekło będę oddawał dalej, chcę się uwolnić od tych akcji i mieć święty spokój.
Życzę Ci chłopie jak najlepiej i współczuję, że się władowałeś w to bagno, ale tutaj nie ma komu kupować. Są 3 gołodupce tutaj z haka które opowiadają jak to wciągną każdą ilość nosem ale jak sam widzisz to nieprawda. Powiesili ich na haku od 6-4zł i teraz wypisują bzdury wprowadzając ludzi w błąd. Syp powoli żeby całkiem sobie ceny nie zaniżyć w końcu zejdziesz. I tak już nie masz nic do stracenia.
Dnia 2024-06-05 o godz. 17:05 ~odp napisał(a): > Nic do stracenia oprócz kasy. Haha > > Widać, że masz g(łąbie niedorozwój płata czołowego, stąd pewno ta szczecina na p ysku:)
Pytał cię ktoś o zdanie? Właśnie po to żeby za dużo nie stracił nie może wywalić wszystkiego naraz. Bo kto mu to odbierze? ty? jak ty nawet na piwo nie masz. Nie wtrącaj się jak nie rozumiesz podstaw, chyba że za wszelką cenę chcesz udowodnić kim jesteś, ale to i tak już każdy wie. Albo niech wywali wtedy dopiero będziesz piszczał. Ale papier piekielnie mocny co? Chłop niecałe 100k wywalił i to w długim czasie a kurs ponad 8% w dół.
Dnia 2024-06-05 o godz. 17:21 ~alejaja napisał(a): > Dnia 2024-06-05 o godz. 17:05 ~odp napisał(a): > > Nic do stracenia oprócz kasy. Haha > > > Widać, że masz g(łąbie niedorozwój płata czołowego, stąd pewno ta szczecina na p ysku:) > > > Pytał cię ktoś o zdanie? Właśnie po to żeby za dużo nie stracił nie może wywalić wszystkiego naraz. Bo kto mu to odbierze? ty? jak ty nawet na piwo nie masz. Nie wtrącaj się jak nie rozumiesz podstaw, chyba że za wszelką cenę chcesz udowodnić kim jesteś, ale to i tak już każdy wie. Albo niech wywali wtedy dopiero będziesz piszczał. > Ale papier piekielnie mocny co? Chłop niecałe 100k wywalił i to w długim czasie a kurs ponad 8% w dół.
Dzięki, ale mam już serdecznie dosyć tych akcji. Sprzedałem niecałe 90 tysięcy zostało mi jeszcze niecałe 140k. wiem że jak je naraz wywalę to mocno kurs pójdzie w dół i tak nie oddam za tyle za ile bym chciał, więc masz rację będę oddawał stopniowo daje sobie jeszcze 2 miesiące żeby z tego zejść.
Do kolegi ~odp [84.205.172.*]
Po co ty piszesz takie głupoty? Po co zaśmiecasz mój wątek? Chcesz tanio kupić? To ci sprzedam resztę akcji za 0,80 pod warunkiem że weźmiesz wszystkie ok. Alejaja ma rację, że jak wywalę wszystkie teraz to sprzedam je znacznie taniej, więc po co mnie do tego namawiasz? I faktycznie pieniądze bym stracił gdybym Ciebie ~odp [84.205.172.*] posłuchał, więc zachowaj te rady dla siebie, bo może nie jestem za mądry skoro kupiłem oze capital, ale nie jestem też tak głupi żeby ciebie słuchać.
Po co ty piszesz takie głupoty? Po co zaśmiecasz mój wątek? Chcesz tanio kupić?
Nie zwracaj na niego uwagi to jest miejscowy troll vincent powieszony na haku 6 zł, łazi i płacze i wszędzie robi z siebie pośmiewisko:
"Ja nie mam kompleksu wykształcenia, bo skończyłem uczelnie techniczną w TOP10 na świecie. I raczej coś się nauczyłem bo zanim się przebranżowilem, pracowałem w najlepszej na świecie firmie inżynierskiej (tylko raz w rankingu spadła na 2 miejsce:) "
Kolejny pyzdecjusz, hsha
Też masz g(łąbie 140 k do oddania.
Jakbyś miał krzte percepcji i cały płat czołowy, to byś wiedział że wtedy sprzedawałem jak już do grzebałem się do archiwum g(ąbie.
Zapytaj policjanta, cascadero oni tu jeszcze czasem zaglądają. Ale wy PiSdecjusze tylko MANIPULOWAĆ.
Jak wy się leszcze ośmieszacie, za grosz godności