nawet nikt nie odpowie :)
tak nas jest tu mało na tej spółeczce... nikt nie wierzy w NC, ludzie nei chcą ryzykować
przejście na główny parkiet da ludziom gwarancję, przede wszystkim tysiącom emerytów, którzy się nudzą i "inwestują"
zobaczą, że spółka na głównym to zacznie się skup, a my będziemy trzymać, spółeczka poszybuje w górę
przypuśćmy, że zapowiedzą wejście na główny na czerwiec - lipiec. Wejdą zapewne realnie dopiero w listopadzie, więc na grudzień mamy ładny prezent pod choinkę - oczywiście Ci, co sprzedadzą.
SSI to ponad 70% mojego portfela i boli mnie teraz, że ta kasa jest zamrożona. Dosłownie - mam średnią 0,334 zł . Gdybym nie uśredniał przez zimę to byłbym teraz w dupie głęboko.
w czerwcu bedzie 40 groszy... ja sprzedaje po 45 grozsy. Trzymam od 0,235 grosza. Interesuje mnie tylko 100%. Pisałem juz dawno ze kapitalizacja na poziomie 10 mln EUR daje nam 0,47 groszy na akcje - czyli warunek konieczny uzyskania zgody na wejscie na GPW.
Teraz jest opieka nad kuresm potem walne, uchwała o skupie akcji i realizacja 100% na portfelu. Nie mam wiele akcji - w sumie 130 tys ale dobre i to ;-)
następnu tydzień będzie ciekawy!! muśle że pzed walnym podjedziemy z 3-4 grosze na stałe! A tutaj nie ma co zaglądać bo my panowie nie liczymy się w tej zagrywce ale i tak na bank nie stracimy na tej spółce przy średnich 33 i mniej!!!