Przyjdzie czas na te 10 zł a banan z giełdą nie ma nic wspólnego jak reszta w tym chorym kraju i dlatego nie ma paragrafów na tych co są na państwowych stołkach.
Od połowy kwietnia udało mi się kupić 7000 akcji z średnią 2.84 wiem pewnie Was ogarnął śmiech ,ale dla mnie to spory dodatek do liczby które już posiadam ze średnią 3.05
Młody brawo nie liczy się ile bo każdy ma swoje możliwości. Natomiast liczy się wiedzą na temat inwestycji. Niestety większości tego brakuje.
Powodzenia i jestem pewien, że za niedługo będziesz szczęśliwym człowiekiem, tylko nie daj się podpuścić bo tutaj dopiero się zacznie dziać po otwarciu brzegu
Nadworny troll pilnujący forum 24/7 ~Ii [91.237.136.*] 2024-05-31 14:55 ha ha ha
Staraj się to więcej kupię bo dzisiaj średnio po 2,72 mi wpadło i liczę na takich ha ha ha tylko czy znajdziesz jeleni aby sprzedali mi taniej ??? No nic wieżę w was trolle starać się to będę bogatszy jak kupię taniej, jak to mówię duża kasa robi jeszcze większą tylko skąd wy to możecie wiedzieć skoro płacą wam grosze za pisanie głupot.
Przecież już dwa, trzy lata temu pisałeś o ściąganiu i nie wiem czy od tego czasu już ściągnąłeś majtki z głowy bo wydaje mi się że jeszcze nie hi hi hi. Jak można przez trzy lata pisać te same głupoty idź do lekarza może ci pomoże.
Janusze wielonicki i ci co kupili wysoko kwiczą ! Zarabiają inwestują i dalej będą zarabiać więcej pomimo niższej marży ! Chińczyk dostanie cło przynajmniej 7,5% więc o tyle wzrośnie marzą !
Sorry kolego ,ale jak dla Ciebie przyszłość na giełdzie to 2-3 lata to chyba dlatego tutaj większość traci.Wiesz pamiętam czasy jak np.CDR chyba jeszcze wtedy Optimus kosztował 3-4 zł i też tutaj pisali jaki to bankrut Także ogarnij emocję i uzbroj się w cierpliwość, płytkie,ale to najważniejsze cechy bycia na giełdzie.
Misiek [188.146.106.*] tyle co tutaj zarobiłem to do końca życia tyle nie zarobisz a to co za niedługo tutaj będę miał to nawet w telewizji tyle nie widziałeś więc pisz bo tyle ci zostało ha ha ha.
Tacy mnie śmieszą brak rozumu, kasy i brak pojęcia o inwestowaniu ale jak cały Polaczek nie wiem ale się wypowiem ha ha ha dyscyplina narodowa ja ci pokażę, tak się nie robi itd. itd. a może pierwsze poradź sobie w domu ze wszystkim i w życiu i potem coś może zrozumiesz. Jprdl Ludzie zacznijcie myśleć to naprawdę nie boli i jak zaczniecie to skończy się syf w tym kraju bo póki co to robią was w ......... ci sami od 35 lat.