Dnia 2024-05-14 o godz. 20:11 ~ja napisał(a): > nie widziałem do tej pory!
Ja czekam od forum na "przepraszamy" , może być: "przepraszamy z przecinkiem". Było 20 groli z przecinkiem a pisałem o 19. Nadal czekam, czekam za przepraszam za "debiut w Londynie" spółki boruta
Czekam na przeprosiny za 19gr bo nie było i koniec. Po drugie za stratę w q3 2023 kolejne kłamstwo, tak samo za sugestie o sprzedaży Onlybio manipulancie chłopie oderwany od pługa.
A to ktoś z forum ci obiecywał debiut w Londynie naiwniaku?
Z twoimi gorzkimi żalami to do prezesa, bo to on ci coś obiecał a ty żyjesz przeszłością.
Tutaj czekają na przeprosiny za głupoty jakie ty wypisywałeś a że oceniają cie tylko po wpisach to przepros za wpisy.
Dnia 2024-05-15 o godz. 08:11 ~MasterOfPuppets napisał(a): > A to ktoś z forum ci obiecywał debiut w Londynie naiwniaku? > > Z twoimi gorzkimi żalami to do prezesa, bo to on ci coś obiecał a ty żyjesz przeszłością. > > Tutaj czekają na przeprosiny za głupoty jakie ty wypisywałeś a że oceniają cie tylko po wpisach to przepros za wpisy.
Rzecz idzie o "proporcjonalność" sytuacji. A ta przeszłość w spółce była gdzieś rozliczona przed akcjonariuszami przesz któryś z zarządów? Widzę chłopczyku, że do poważniej analizy jest ci daleko.
Dajcie sobie spokój. Po Elkopie już powinien zniknąć, a ostatnio polecał Figene Capital. Mam nadzieję, że chociaż tam zarobi. Szkoda gościa, bo to naprawdę trzeba mieć pecha. Lepiej niech się trzyma 0,19 groszy, bo, mimo że to też mi nie wyszło, chociaż był blisko.
Znów się samozaoraleś tłuścioszku. Czyli idąc tokiem tzw proporcjonalności sam przyznajesz, że twoje wpisy nie mają znaczenia.
Oczekujesz przeprosin za coś, czego nikt ci tutaj nie obiecywał
Radzę uważać co piszesz bo łatwo wchodzisz na własne miny.
Dnia 2024-05-15 o godz. 10:40 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Znów się samozaoraleś tłuścioszku. Czyli idąc tokiem tzw proporcjonalności sam przyznajesz, że twoje wpisy nie mają znaczenia. > > Oczekujesz przeprosin za coś, czego nikt ci tutaj nie obiecywał > > Radzę uważać co piszesz bo łatwo wchodzisz na własne miny.
Z każdym wpisem podkreślasz swój brak logicznego myślenia i swój brak umiejętności wyciągania wniosków. Nie oczekuję przeprosin za "nie obiecywane". Skąd żeś to wziął ?