6 miesięcy trzymałem ich akcje, sprzedałem jak prawie dobili dna bo myślałem że zbankrutują,powiedziałem sobie nigdy więcej!!! a jednak znów zainwestowałem w nich od zapowiedzi premiery Thiefa na PLAYSTATION VR. Minął miesiąc a ja znowu jestem w plecy !!! i to nie mało !!! kiedy to ruszy ja się pytam !!! co jest grane???
Oni nie zbankrutują, za dużo kasy mają duzi akcjonariusze, którzy w razie potrzeby dosypią. Niestety to jest spółka na dorobku, na longterm. Wybronili trudny technicznie temat, mają know how, brak obciążeń finansowych, jasna wizja rozwoju -> teraz zostaje czekanie na nowe tytuły w produkcji, na razie ogłosili dwa. Byle do tych premier, wcześniej się większych ESPI nie spodziewam.
Ruszy jak pojawia się zyski. Z thiefa na psa mają zapewniony zwrot kosztów i 32,5% tego co ponadto. Nie wiem jaką mają umowę na thiefa multi, ale szału pewnie też nie będzie. Nadzieja w taurusie.
Ja skupuje w horyzoncie inwestycyjnym do polowy przyszlego roku jak Taurus wyjdzie. Spodziewam sie ze do tego czasu ruszy powoli w gore i w zaleznosci od sukcesu lub nie Taurusa bedzie duzy wzrost lub.... Dupa ale jestem cierpliwy i mam czas bo spolka ma dobra sytuacje finansowa, fajnego inwestora glownego, pare tytulow w produkcji i do tego w przyszlosciowym sektorze. To nie jest spolka dla ciulaczy tylko dlugoterminowa inwestycja.