Zarząd Forever Entertainment S.A. (dalej: Spółka, Emitent) informuje o zawarciu z Crunchyroll LLC z siedzibą w Kalifornii w Stanach Zjednoczonych umowy na stworzenie, a następnie wydanie mobilnej wersji gry Magical Drop VI (dalej odpowiednio: Crunchyroll, Umowa, Gra).
Celem Umowy jest wykonanie przez Spółkę mobilnej wersji Gry oraz wydanie jej przez Crunchyroll na platformy mobilne iOS oraz Android.
Z tytułu realizacji Umowy Emitent otrzyma wynagrodzenie ryczałtowe, a po wydaniu Gry Spółce przysługiwać będzie udział w przychodach ze sprzedaży Gry (revenue share).
Planowany termin premiery to 2024 rok. Dokładna data premiery zostanie przekazana osobnym raportem bieżącym
dodaj jeszcze który to komunikat o nowych wydaniach z tego roku , do końca czerwca połowa z 15 z planowanych na ten rok , ot tak dla formy,,,,,,,,,,,,,,,
Zawsze to jakaś szansa żeby odzyskać część z kasy wtopionej w ten tytuł, ale tutaj to będą jakieś grosze.
Według mnie porty telefony powinny być robione, ale niekoniecznie tych tytułów akurat. Panzer dragon byłby spoko i house of the dead, ale ich raczej nie zobaczymy.
naturalnie nie na takie ESPI tu czekamy ; mam nadzieje, ze to nie wlicza sie rowniez do tych 15 premier. Niemniej jednak, cokolwiek by to nie bylo, a zostalo podpisane, no to dali do wiadomosci. To chyba OK ? Lepiej żeby 1. nie wyciskali chocby malego grosza z gry która juz jest ? 2. nie dali znac co sie dzieje w spolce? Hejterzy zawsze beda hejtowac. Tyle czekamy.. poczekamy jeszcze troche ; chociazby do konca czerwca. Jak do konca czerwca brak czegoś namacalnego, to granica cierpliwosci zostanie chyba juz osiagnieta. Tymczasem jutro zobaczymy ile FM sie posprzedawalo w 1 kwartale i jak to wplynelo na wynik.
Ale 1 kwartał to nie było żadnej premiery oprócz pudełek. FM 2 wszedł na koniec kwietnia więc q2. Q1 neutralny
Raczej zobaczymy ile to kasy jest wpompowane w wskaźniki i czy nie będzie jakiejś ciekawej informacji do wyczytania w szczegółach raportu.
możesz mnie nazywać hejterem co nie zmienia faktu, że spółka jest bardzo tajemnicza. tajemnica polega na tym, że robi co innego niż opowiada żelek. Żelek nie jest prezesem tylko piarowcem albo politykiem. To co mówi nie ma nic wspólnego z tym co robi spółka. Tak jestem hesterem, bo mam zablokowane duże środki przez mendę, która kłamie.