• 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: ~do góry [87.207.72.*]
    jutro kolejny wzrost
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: ~do góry [87.207.72.*]
    na koniec roku powyżej zeta - na luzie.... ff prawie zanika... pompka piękna będzie
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: neutron40 [95.49.141.*]
    Ta spółka bezsprzecznie wygrywa jednak w innej konkurencji – jest najczęściej dyskutowaną spółką na forum Bankiera. Ostatni miesiąc to aż ponad 2 600 postów tylko o Centrozapie. Co ciekawe drugą najpopularniejszą spółką na forum jest firma... notowana na NewConnect. Aby nie psuć elementu zaskoczenia, co to za spółka - tutaj publikujemy link do burzliwych dyskusji na jej temat.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kwietniowy-przeglad-najpopularniejszych-spolek-gieldowych-1947358.html
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: baskerville [77.113.21.*]
    ~neutron40
    Nawet nie wiesz jaką dobrą robotę za mnie odwalasz "-)
    Czy wszystko jest w archiwum bankier.pl ?

PS : Nie jestem Sherlock' iem Holmes ' em ...................tylko psem z tej powieści '-)

mariusz
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    lepiej powiedz co tam na JVC słychac? podjedziemy do 20?
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: ~interpikt [192.168.3.*]
    Pisać o formacjach,analizach, wskaźnikach,trendach, układach, plotkach - nie...;/
    Ile to czasu zajmuje, eh,i komu się chce...? Chwalić się wiedzą, itp..? Do kitu z tym....
    Czasami sie chce,morzna-bo cóż byłoby warte życie, bez uniesień,wrażen, i emocji...:)?
    Tyle warte co wrzód na tyłku...heh..

BĘDZIE WZROST I TYLE, A DLACZEGO-BO TANIE, I TYLE,A RESZTA TO KANT, I OSZUST - BO świat oparty jest na kancie, i niczem...;) A to byli filozofowie....hehe..:)

To co nie istnieje trzeba stworzyć samemu, i lepiej liczyć na siebie,więcej od siebie,a nie od innych,bo to odciąża innych nie wzbudza rozdrażnienia, ani nie zadowolenia...:)
    Oj ciężko uzyskać pomoc-wierzcie mi-wiem coś o stratach,bankructwie,biedzie i bogactwie kryzysach i zdradach, baletach i rozstaniach....

Zapewniam Was,że jeśli ja coś pisze, mówię lub napisałem-to tak jest jak myślę, jest,czy było-choć nie dla każdego moja prawda, jest prawda wszystkiego, i dla wszystkich....:)

A wiecie dlaczego ja to robię, i piszę o sobie,o spółkach, itp. - dla reklamy....
    Jakiej...?
    Moje logo,google,wklej,szukaj, kopiój, drukuj interpikt - i wszystko jasne ..hehehehe...;)

A to jest prawda, i nie dbam o to co napisałem, jak, gdzie, komu, po co, na co, i dlaczego-bo i nie muszę o tym pamiętać - bo po co, skoro pisze prawdę...;)
    Rozumiecie o co chodzi-nie? I o to chodzi..;)

Ps. A VISION będzie najbardziej opisywany na forach, bo to vizia,i płonący krzak....:)
    Nie myślcie, że ja pisze, lub uważam,że ta spółka nie ma przyszłości, i że nie pójdzie do góry-wiem że ma przyszłość,bo to wynika z profilu działalności,itp., ale kiedy to ja, jak i nikt tego do końca nie morze stwierdzić,więc nie wiemy, ale wiemy że będzie, i wzrośnie...;)

Ps. Nawet jeśli będzie po groszu,to nie upadnie...
    Tak osobiście uważam....
    Sorry,ale nie czytam komentów zwrotnych pod moim adresem, bo zaraz zmykam dalej-brak czasu...;/
    Przekażcie to dalej...
  • Re: 20gr do końca tygodnia - potwierdzam Autor: baskerville [77.113.21.*]
    Chyba grypsem.....................
    o kuźwa ale się pośmiałem, ale mnie złapało ,na śmiech - super jesteś- jedno słowo, i leżysz na brzuchu,,Pozdrawiam Cie..:)

Ps. Dobry jesteś..:) A mam przyjaciela w kiciu, to morze dlatego tak nagle buchnąłem śmiechem..:)
    Kheh hihihi....x:D
    Dla VISIONA trzeba dodać skrzydeł...;)
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.