• Brawo ... (raport) Autor: trzyd [37.248.176.*]
    W jaki sposób te raporty przechodzą audyt - nie mam pojęcia.

Czy spółka i jej zarząd nie powinni działać dla dobra akcjonariuszy?

... super spółka. Bedzie pewnie mnóstwo zachwyconych osób - skłonnych kupić to do portfela ..
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~Holender40 [37.30.16.*]
    Do tego konferencje Pani Prezes gdzie niby wszystko w porządku, rozliczamy stare umowy, a tu nagle 2 mln straty...
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~oli [89.64.60.*]
    Mówiłem tyle razy,że ten zarząd to kula u nogi,chyba że główni udziałowcy rozgrywają swoją grę ale to nic dobrego dla nas.
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~Niemyty [195.189.34.*]
    Ale to te same osoby co zarząd o ile pamięć nie myli
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~oli [89.64.60.*]
    Pani prezes i vice prezes nie mają akcji.Jednak cała podaż jest odbierana, tak od 1.20.Być może zysku netto nie będzie tak długo dopóki papier nie zostanie skupiony właśnie w tych cenach.
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~riddle [83.238.132.*]
    Kurcze słabizna ten raport. Spodziewałem się, że po zamknięciu kontraktu za 20 mln PLN to pojawi się duży zysk w kwartale ... a tutaj jest strata. Tak Pani Gackowska opowiadała, że na razie ponosimy koszty, a później rozliczymy i będzie pięknie.
    Rozliczyli i w plecy kwartał 2 mln PLN.
  • Re: Brawo ... (raport) Autor: ~Fan [213.230.118.*]
    Gość: Czy umowy o której spółka informowała raportem ESPI nr 3/2022 z dnia 01.03.2022 r. i raportem nr 1/2023 z dnia 01.03.2022 r. okazały się rentowne? Czy po zakończeniu prac rozliczeniowych związanych z zamknięciem kontraktu wykażą zysk czy stratę?
    Alicja Gackowska: Spółka na niniejszym kontrakcie odnotowała zysk

Hehe chciałoby się wiedzieć gdzie on został odzwierciedlony. Bo jakoś strata 2 mln pięknie wyszła teraz.
[x]
ECO5TECH -1,27% 1,55 2026-04-02 14:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.