• Powrót do dywidendy Autor: ~Dzidek [37.30.22.*]
    2,5 zł nie jest to dużo, ale zawsze jakiś zastrzyk dodatkowy. Kto mądry ten dobierał. Dziękuję wszystkim dzięki którym przez ostatnie dwa lata zwiększyłem pozycje na amica o ponad 100 %
    I powtórzę wszystko poniżej 100 zł jest dalej promocją w długim terminie.
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~Ketchup1 [37.30.119.*]
    Ja czuję że oni czują już poprawę stąd ta dywidenda.
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~gościu [176.221.123.*]
    Dokładnie czują, że ten rok będzie lepszy i mogą sobie pozwolić z kapitału zapasowego wypłacić dywidendę. Ostatnie reko na 110 i chyba to może być ta iskra, żeby tam kurs doszedł w średnim terminie.
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~ToMike [77.65.160.*]
    Dywidenda ok. Spodziewałem sie że będzie 1 do 1,5 po przerwie w wyplacaniu. Jak na chwile obecne duzy plus
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~Analizator [5.173.162.*]
    Kredyt zero procent. Każde nowe mieszkanie to pralka i lodówka i zmywarka
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~BearCorn [5.173.210.*]
    Amica nawet spoko raport dzisiaj. W końcu przychody z działalności operacyjnej na plusie. Spadek zadłużenia krótko i długoterminowego. Spadek kosztów głównie za sprawą tańszej logistyki i optymalizacji administracji..niestety siadła sprzedaż na zagranicy. Jedynie minimalna poprawa na polskim. Zysk netto na plusie i znacznie lepszy niż rok temu mimo mniejszych przychodów ze sprzedaży. Spółka wraca do dywidendy. Myślę dokupić w pn
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~Xyz [31.182.248.*]
    Czy spadek wartości sprzedaży zagranicą nie wynika przypadkiem ze znacznie niższego kursu EUR, a nie ilościowo?
  • Re: Powrót do dywidendy Autor: ~Analizator [5.173.210.*]
    Aż tak się nie wczytałem. Możliwe
[x]
AMICA -1,58% 56,10 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.