nigdy nie pisz na pewno bo na pewno to będzie śmierć i podatki ,ale napiszę językiem trolli-a może spadnie do złotówki to wtedy "SE ' kupie -ładnie brzmi prawda?
Jest jeszcze jedno na pewno, CCC na pewno dostarcza akcjonariuszom emocji i to jest bezcenne. Chłodzą wskaźnik czego wcześniej nie doświadczyłem żeby tak było to robione ale to raczej kwestia mojego braku doświadczenia niż wyjątkowego wyczynu gaszących. Widać także, że automaty chodzą i nie wygląda to na ciche pozbywanie się akcji, a raczej na szykowanie pod kolejny ruch, w którym nowi shortujący przyczynią się do kolejnych wzrostów. To moje wyłącznie zdanie, proszę nie kierować się moimi wpisami przy podejmowaniu własnych decyzji inwestycyjnych:)
no właśnie,a tak od siebie jeszcze dodam po 33 latach spędzonych na parkiecie że w piątek na ponad 300 bań obrotu +23 % dziś "DOTKLIWA KOREKTA" po piątkowym wzroście --1 % na nikłych obrotach czy to jasne? przesłanie jest zrozumiałe ,czy nadal nie ?
Sprawa oczywista. Jedno zdarzenie całkowicie niezależne od spółki i szorujemy po dnie. Jesteśmy w trendzie wzrostowym i nie zdziwi mnie jak zajedzimy z tym na ATH. Redukowałem tylko dlatego, że ten papier ma zbyt duży udział w moim portfelu.