• Uwaga do strony Autor: ~Użytkownik [5.173.241.*]
    Nie wiem czy czyta to jakiś insider z CDA, ale dzisiaj napotkałem wkurzający problem. Chciałem posortować filmy po dacie premiery kinowej, bo chciałem zobaczyć jakie są najstarsze filmy, oraz filmy z lat '90. Problem polega na tym, że sortowanie odbywa się jedynie od góry... Po 10 minutach scrollowania dotarłem dopiero do 2019r... Gdzie tam do lat 90' czy 70'... ;p

Prośba, możecie zapytać zespół deweloperów o opcję, która pozwala zmieniać kierunek sortowania?(do innych metod również, nie tylko do daty premiery.) Ewentualnie jakieś ramy czasowe, żeby można było ustawić 'lata 1995-2005'?
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~Ajak [89.64.99.*]
    O zaczyna się, jak cena akcji wzrosła :p
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~Użytkownik [5.173.241.*]
    Co się zaczyna? :D Ja jestem fanem CDA, po prostu mam uwagę. Każda strona jest obarczona jakimiś błędami albo niedopatrzeniami i można ją ulepszać. Ja byłem web developerem i zmiana uporządkowania na malejące nie jest niczym skomplikowanym, tylko taskiem na 3-4 godziny dla dwóch osób, back i front developera. Nie napisałem niczego złego, tylko w dobrej wierzę chcę aby strona cda była doskonalsza. A zdaję sobie sprawę, że mało kto robi to, co ja opisywałem, więc to jest raczej problem dla małej ilości użytkowników. Znajdź listę najstarszych filmów na CDA premium, to będziesz dobry. :)

P.S. Położyłem w końcu coś na strzałkę w dół i poszedłem robić kolację, ale i tak się nie udało, bo koło 2010r strona osiągneła maksymalną liczbę załadowanych filmów i przestała ładować kolejne. Więc znalezienie od najstarszego jest w ogóle niemożliwe.
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~Heyo [213.5.43.*]
    Piszesz to na stronie nie związanej do końca z tym "może ktoś przeczyta". Pisz do supportu swoją sugestię. Na pudelku też napiszesz?
    Piszę gdzie mam ochotę. Ty możesz jedynie grzecznie posłuchać.
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~ddd [213.5.43.*]
    Troche na około, ale tu masz:
    https://upflix.pl/cdapremium/p263?search=&sort=rok
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~Ajak [46.134.100.*]
    Przecież mu nie o to chodzi. Developmen (sic! jakby kolega nie pokojarzył) się znalazł.
  • Re: Uwaga do strony Autor: ~Krzych0409 [193.106.103.*]
    Trochę patologia, że nie można odwrócić sortowania. W końcu spółka jest warta 300mln.
    Dzięki, przyda się na pewno. Choć wygodniej by było, gdyby dało się to zrobić u nich na stronie. :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CDA 1,08% 18,65 2025-10-27 16:34:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.