Posłuchaj robaczku, nie wiem czym się tu zachwycasz ??? ale
ja wam pisałem od 3 czy 4 lat ( gdyście jeszcze w tamtych latach "pakowali do wora" i
"nadstawiali koszyczki" przy spadkach kursu, pamiętasz sandał-65% te swoje tanie wygłupy ? :),
pisałem wam,
że idzie na groszy 19.
Jak widzisz na załączonym wykresie poniżej, o ile potrafisz patrzeć, kurs właśnie dojechał niedawno w poliże
20 groli. To żadna ujma dla mnie, że nie było 19 dokładnie w ten punkt. Ale były tu takie "genialne główki", którzy spodziewali się, że napiszę: jakiego dnia miesiąca będzie to 19 groszy, na jakim wolumenie i o której godzinie poleci to zlecenie w 19 :)
Teraz nawet jeden jeszcze tu bryka na forum od czasu do czasu, bym miał przepraszać za rzeczone 19 groszy, no dobry pacjent z niego :)
Powiem wam tak, ślepi jesteście, że nie potraficie połączyć kontekstu moich wpisów z ceną i
przez to jesteście 40% w plecy na samej inflacji !! Obecnie macie na wykresie górne ograniczenie kanału spadkowego, jak to zwykle przed wynikami i kto nie ożenił papierka naiwnym na tej podbitce, będzie kwiczał następnie miesiące na spadkach jak tutejsza Kar, która robi mądrą minę omijając milczeniem totalną wtopę, którą popełniła.
https://invst.ly/14thbh