• Czy ktoś... Autor: ~Budda [46.204.0.*]
    Czy ktoś z akcjonariuszy długoterminowych dokupywał teraz nowe akcje? Mnie się osobiście portfel powiększył.
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Michał [5.173.119.*]
    (Względnie) niemały pakiet...średnia w okolicach 10,70 pln...
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Budda [46.204.0.*]
    Długo tu jesteś?
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Budda [46.204.0.*]
    A i jeszcze jedno...czy ktoś kupił sobie akcje z nasdaq Mtt?Pisałem o spółce na początku roku może okolice lutego, że warto się przyjrzeć...może zakupić
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Kompakt [5.184.227.*]
    Fajna średnia. Razem w poniedziałek z rana wywalić wszystko co możesz pks-em. Ostatnia szansa by wyjść bez straty, bo potem to będziesz tutaj uśredniać po 5 zł.
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~PR [89.72.24.*]
    Ale wiesz misiu, że jeszcze m-c temu temat tej gry nawet nie istniał poza zapowiedziami jakiejś współpracy z Cookim? Wiesz o tym, gdzie był wtedy kurs? Zostaw kompa i sprawdź czy zci grabek z placyku nie zajumali. Może w piasku uda Ci się nawet znaleźć te Twoje 5zl.
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~12369 [88.156.213.*]
    A co ma do rzeczy czy miesiąc temu temat gry istniał czy nie? W zeszłym tygodniu najarani na crap symulatora kupowali pod niego akcję, a w przyszłym będą sprzedawać na wyścigi, bo się okazało że to badziew. Najwięcej złego jak zwykle zrobili naganiacze na wzrosty, którzy na forum przedstawiali wizje mega cudo turbo genialnej gry i ci sami naganiacze najbardziej będą teraz płakać i wyzywać od trolli tych, co wcześniej przestrzegali by nie nakręcać się tak na to wszystko. Nieco osób naiwnie się ubrało w akcje i teraz będą po weekendzie szybko sprzedawać aby zminimalizować stratę. Nie rozumiem takiego podejścia kupna akcji pod wpływem emocji i postów naganiaczy wzrostowych, ale jak najbardziej rozumiem sprzedaż akcji w celu zminimalizowania strat i to niestety nas czeka od poniedziałku. Kto nie sprzeda w poniedziałek za 10 - 11 zł, ten niestety sprzeda pod koniec tygodnia za 7 - 8 zł, tak to już działa.
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~mat [185.102.190.*]
    czekam na te 7-8 zł z niecierpliwością :)
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Ultfun [89.79.127.*]
    Mama cię nie kocha czy jak że takie farmazony piszesz
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Erdo [188.47.124.*]
    Ja dość regularnie, uśredniam cenę. Mam aktualnie 14,20 zł, a schodziłem od ponad 22 zł. Aktualna cena nadal dla mnie bardzo atrakcyjna.
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Rolmops [88.156.213.*]
    Na ult to faktycznie można tylko schodzić coraz niżej. Pytanie tylko po co? Uśrednisz do złotówki i wszystko sprzedasz zanim spółka zniknie z giełdy? Czy możesz zostaniesz z nic niewartym papierkiem na wieki wieków?
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~Budda [185.238.133.*]
    Dalej bzdury większość pisze...pytałem o długoterminowców? Kto i ilu jest jeszcze? Do Mtt nikt z Was nawet dla ciekawości nie zajrzy. Ech pisać...tak prawie wprost a tu i tak brak merytorycznych komentarzy. Trzymajcie się...pozdro:D
  • Re: Czy ktoś... Autor: ~olololo [88.156.213.*]
    Ja jestem długoterminowo. Od długiego terminu (w sensie od kilku lat) obserwuję jak nisko może ta spółka i jej kurs upaść i sam nie wierzę jak nisko to wszystko upadło... Już miałem kupować akcje, ale z tego co widzę to one jeszcze przez kolejne lata będą lecieć w dół...
[x]
ULTGAMES 0,67% 15,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.