• Raport już jest :) Autor: ~Ben [83.23.220.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=3458&ncc_index=MLB&ncebr_type=RB
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~ktos [83.21.170.*]
    Tak na szybko.... dobrze, ale nie super. Rozliczenie ostatnich umow bedzie w II , i wtedy bedzie mozna sie spodziewac zamkniecia polrocza na poziomie 500k- 600k zysku, co na koniec roku powinno spokojnie dac 1mln. Martwi tylko punkcik "C".Ogolnego kryzysu nie widac w raporcie, a 202k na + pozwala spac spokojnie. Jestem ciekaw jak zareaguje jutro kurs. Mysle ze przez najblizszy miesiac bedziemy krazyc w okolicach 1 - 1,5. No chyba, ze znowu posypia sie umowy to za 3 miesiace bedziemy w ok 2,5. Jakies inne opinie?
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~mentor [80.54.27.*]
    szału nie ma ale wiadomo że w 1 kw firmom tego typu łatwo osiągnąć nie jest zyski więc zysk netto 202 tys w porównaniu do 170tys straty w 1kw ub. roku to solidny wynik sporo umów na 1 półrocze napawa optymizmem najważniejsze że radzą sobie w dobie ogólnego kryzysu i to jest ważne mam nadzieję że z papiera szybko wylecą krzykacze i chorzy naganiacze spodziewam się zwałki w najbliższym czasie
  • Re: Raport już jest :) Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    raport bardzo dobry ..i co leszcze warto bylo wywalac? jutro bedziecie brac spowrotem
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~fabi [83.30.154.*]
    atc_trader - spadaj na VIV. Jak ciebie tu nie było to mielismy spokój. szczekasz jak gówniarz. spakuj tornister i rano do szkoły.
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~atc_trader [89.231.179.*]
    a kto ty jestes? twoja wypowiedz jest zenujaca...masz chociaz 1000 akcji?:))
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~pytanko [193.59.95.*]
    Mam pytanie, a ile to jest % wzrost zysk w prównaniu do 1 kwartału 2008 roku.
    Są takie wyliczenia przecież.
    Bo chyba nie około 400%??
  • Re: Raport już jest :) Autor: ~www [83.31.25.*]
    218 %
[x]
MAKOLAB 3,20% 6,45 2026-04-10 10:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.