Projekt Rally Mechanic Simulator: Produkcja przebiega bez zakłóceń, a zespół pracuje intensywnie nad finalną wersją gry, która zadebiutuje w formie wczesnego dostępu. Aktualnie skupiamy się na tworzeniu darmowego prologu, w którym chcemy zaprezentować kilka nowości dla graczy, w tym nową mechanikę jazdy i testowania „rajdówki” na torze wyścigowym.
Chyba większość z nas tego oczekiwała przy tej grze. Praktycznie ją skreśliłem podczas gry w demo jak zobaczyłem, że nie można się ścigać. Fajnie, że się przychylają do próśb (zapewne większości testujących) graczy.
Jak będzie dobrze zrobiona część rajdowa, to mogę rok jeszcze poczekać. To znaczy, że Zarząd jest na forum. Zapraszamy do formy komunikacji z akcjonariatem za pomocą tego forum. Na pewno jesteśmy w stane podsuwać pomysły i to za darmo :-), ale tak, to przełomowe info i powstanie super gra.
Prawie 3 lata po premierze i 220 przychodów ze sprzedaży, tak naprawdę przychody się zaczną po premierach, miło by było gdyby gry wystartowały w jednym terminie. Oczywiście boli 330 tyś z kasy. To przejadanie kasy z gry, która jeszcze nie jest wydana.
No strasznie opóźnili te gry, nie wiem co oni robili w 2022, bo to wygląda tak jakby dopiero od 2023 zaczeli pracowac nad aztecs i rally. Moze zrobili sobie roczne wakacje :p Obstawiam że w momencie premiery Rally i Aztecs będzie 6 mln jako półprodukty w toku...Na rally wydali już zdecydowanie za dużo, nie wiem czy im się to zwróci. Aztecs to inna sprawa
W końcu dobre wieści ze spółki, teraz tylko dopilnować jakości i bedzie cacy. Póki co skrajne niedoszacowanie ale to tylko kwestia czasu jak rynek koncu zacznie wyceniać przyszłe gry.