• Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~KF [31.183.162.*]
    Projekt Rally Mechanic Simulator: Produkcja przebiega bez zakłóceń, a zespół pracuje intensywnie nad finalną wersją gry, która zadebiutuje w formie wczesnego dostępu. Aktualnie skupiamy się na tworzeniu darmowego prologu, w którym chcemy zaprezentować kilka nowości dla graczy, w tym nową mechanikę jazdy i testowania „rajdówki” na torze wyścigowym.

Chyba większość z nas tego oczekiwała przy tej grze. Praktycznie ją skreśliłem podczas gry w demo jak zobaczyłem, że nie można się ścigać. Fajnie, że się przychylają do próśb (zapewne większości testujących) graczy.
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Gracz [31.60.92.*]
    Jak będzie dobrze zrobiona część rajdowa, to mogę rok jeszcze poczekać. To znaczy, że Zarząd jest na forum. Zapraszamy do formy komunikacji z akcjonariatem za pomocą tego forum. Na pewno jesteśmy w stane podsuwać pomysły i to za darmo :-), ale tak, to przełomowe info i powstanie super gra.
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Gracz [31.60.92.*]
    Prawie 3 lata po premierze i 220 przychodów ze sprzedaży, tak naprawdę przychody się zaczną po premierach, miło by było gdyby gry wystartowały w jednym terminie. Oczywiście boli 330 tyś z kasy. To przejadanie kasy z gry, która jeszcze nie jest wydana.
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    No strasznie opóźnili te gry, nie wiem co oni robili w 2022, bo to wygląda tak jakby dopiero od 2023 zaczeli pracowac nad aztecs i rally. Moze zrobili sobie roczne wakacje :p Obstawiam że w momencie premiery Rally i Aztecs będzie 6 mln jako półprodukty w toku...Na rally wydali już zdecydowanie za dużo, nie wiem czy im się to zwróci. Aztecs to inna sprawa
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Player [37.47.152.*]
    W końcu dobre wieści ze spółki, teraz tylko dopilnować jakości i bedzie cacy. Póki co skrajne niedoszacowanie ale to tylko kwestia czasu jak rynek koncu zacznie wyceniać przyszłe gry.
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    No i planują zrobić wersję Alpha do końca Maja, to jest najprawdopodobniej kamień milowy który ustalili z wydawca, więc coś kasy im wydawca znowu da
  • Re: Ciekawe informacje w raporcie kwartalnym Autor: ~Gracz [31.60.107.*]
    Wydaje mi się, że gdzieś w Chinach musi iść jakaś informacja, bo peak znowu rośnie
[x]
P2CHILL 0,00% 3,38 2025-11-28 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.