ok obroty od paru sesji faktycznie rosły wczoraj ewidentny atak spamerów na Bankierze w celu wywołania zainteresowania spółką oczywista sprawa, że to spekuły działanie pytanie czy dzisiejszy wzrost został wykorzystany do wywalenia kwitu i od poniedziałku zjazd choć z drugiej strony co to za spekuła,która robi obrót kilaset tysi więc może pociągną jeszcze kilkadziesiąt procent upłynniając więcej towaru
wstawiłem posta ciekawostką jest to ,że nie został przez nikogo skomentowany wiecie dlaczego? bo te wszystkie wpisy robi parę osób między sobą i te moje dywagacje są im nie na rękę ale fajne soscjotechniczne doświadczenie spoko chłopaki jadę w takim razie z wami sypnę jak przyjdzie czas a trochę tego szmelcu mam
Chciwość zwyciężyła nad strachem i... wtopa. Nauka na przyszłość. Tak bywa, że wiesz co jest grane, ale nie wychodzisz w porę, bo chcesz jeszcze więcej zarobić. Ja tu tylko obserwuję, bo już się wyleczyłem z wchodzenia w takie podbitki, a kuracja była bolesna. Bywa też tak, że niby wiesz co jest grane a nie WCHODZISZ w porę. Dlatego polecam na osłodę wejście w PGM S.A. Kurs jest sztucznie zdołowany na bardzo niskich obrotach a dziś wypuszczą raport. Ale to musisz podjąć szybką decyzję, prawdopodobnie przed 15:00 będzie wystrzał.
Proszę, jaki szybki komentarz od postronnego osobnika. O czym to może świadczyć? A z resztą co mnie to obchodzi, jak chcesz to sobie tu zostań na tym Titanicu.