Kmiot nie wyda swoich klientów których tak w konia zrobił. Baaaaa jego klienci mogą jeszcze o tym nawet nie wiedzieć w jakim są położeniu. Kupno akcji po 3,62 a na koniec dnia kwotowanie 3,46. Jak w poniedziałek ogłoszą, że powstaje jeszcze jakiś zespół d/s nieznanych to może kurs wystrzeli na 3,80. Ale to już chyba koniec optymizmu. Zupełnie jak na początku grudnia. Kurs 4,60 i zamiast na 5 zł to upadek powolny na 2,80 :)
Brak wiedzy był, jest , i pozostanie na zawsze.....Panie trabant przykro mi, przykro mi również ze sprzedał Pan parę dni temu przykro mi że Pan nie nic nie rozumie.....
ogólnie , nie po to dusili bez powodu 4 miesiące z 4,30 na 2,80 250 milionów akcji w obrocie żeby zakończyć po tygodniu na 3.50 (chyba 25 milionów akcji obróciło) tu do końca czerwca będzie 4,40 a na przełomie lipca i sierpnia gdy ludzie na plaży będzie parę sesji i dobije do pięciu złotych w taki sposób jak dzisiaj 3,66 zaczyna się wszystkim spieszyć wiadomo dlaczego....
Co roku od kilku lat na przełomie lipca i sierpnia tworzone były okazje żeby dobić do 5 zł. Nigdy to się nie udało. Było 4,6 a nawet 4,8 przez chwilę i to wszystko na co było stać. Potem spadki o co najmniej 1 zł w dół. Jestem spokojny, że 5 zł nie przeskoczy. Czy w ogóle 4 zł uda się przeskoczyć.
Liczyliście że heczfand odda po 2 zeta a tu lipa. Heczfand ma plan. Nie wiadomo dla kogo nazbierał papiera. Może jest gra pod atom. Odda akcje umówionemu funduszowi z zyskiem . Lub jakiejś firmie budującej elektrownię atomową, która na razie nie chcę się ujawniać ale potem możne.