Tutaj każdy, powtarzam KAŻDY, kto nadal siedzi na spółce a brał wyzej usrednial za 20 gr i dziś jest już albo beż straty albo już na plusie (nawet sporym).kwestia kapitału i czasu, a wystarczyło cie nie słuchać i nie realizować straty.
A z tego co widziałem na kilku zamieszczonych tu postach to ty obiboku lądowałeś za 70gr licząc na złotówkę. To, że potem wywalies że strata u za resztki ochłapów wszedłeś w TSG to już twoja wina.
Teraz nie masz ani kapitału ani kasy, a ci co mieli czas mają teraz kasę.
Pisaniem głupot niczego tu nir zmienisz, a wisielca są tu tylko w twoich urojeniach.
Tak się składa że jestem na tym dsco co kilku tutaj i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak zostałeś rozegrany w ostatnim tygodniu.
Jakoś ja wiszę od 1,50 a kiedyś kupiłem za 4 zł przy debiucie firmy potem uśredniłem do 70gr i sprzedałem głupi za 20 gr następnie odkupiłem za 23gr i nagle zaczęło rosnąć połowę sperzedałem za 35 gr potem resztę za 80gr i 1,40zł i jeszcze podatek zapłaciłem, choć zgłupiałem i odkupiłem przy 1,60 i wyżej potem spadało to dałem radę uśrednić do 1zł i pogodziłem się że stratą i wieloletnią głupotą i przekrętami spółki w piątek większość sprzedałem za 37gr i ja to będzie rosło to chyba zwariuję albo odkupię i znowu więcej pewnie stracę. Spółka porażka życiowa trochę nie dziwię się temu Malinakiwi że dostał psychozy czy innej choroby!
Dnia 2024-05-12 o godz. 07:07 ~Głupi napisał(a): > w piątek większość sprzedałem za 37gr i ja to będzie rosło to chyba zwariuję albo odkupię i znowu więcej pewnie stracę.
Będzie rosło. Czy w najbliższym tygodniu, tego nie wiem. Zależy, co będzie w raporcie kwartalnym. Mogą być np spore wahania kursu w nadchodzącym tygodniu. W każdym razie na 90% jestem przekonany, że w tym roku i zapewne przyszłym będą wzrosty kursu (fundamentalne). Czy będą one gwałtowne, z dużymi korektami, czy może stabilne jak to miało ostatnio miejsce w przypadku spółki np. "Mirbud" to już nie wiem. Cierpliwości... przekonamy się.
Do stabilnych wzrostów potrzebne są informacje, mam nadzieję, że będą i podejście do spółki się trochę zmieni. Ostatnio kilka osób tu pisało, że wie pod co rośnie i że informacje pojawią się w raporcie. Zobaczmy, czy ktoś ma faktycznie wiedzę, co się dzieje, czy to tylko kolejne bajdurzenie na forum. Ciekawy tydzień się zapowiada.
Jeśli będzie duży przychód, to będzie oznaczało, że sprzedaż na rynkach zagranicznych ma się dobrze, a z kwartału na kwartał powinno być tylko lepiej. Wiadomo, że trzeba w to wszystko inwestować, ale może i zysk będzie na poziomie około 10 mln.
Dnia 2024-05-12 o godz. 16:33 ~Adam napisał(a): > Jeśli będzie duży przychód, to będzie oznaczało, że sprzedaż na rynkach zagranicznych ma się dobrze, a z kwartału na kwartał powinno być tylko lepiej. Wiadomo, że trzeba w to wszystko inwestować, ale może i zysk będzie na poziomie około 10 mln.
Zysk zyskiem, a dobrze by było też kontynuowanie spłat zobowiązań. Ostatnio dobrze im to wychodzi, widać że spółka ma naprawdę dobrą kondycję finansową. Myślę, że przyjdzie i czas na naprawdę duże kwoty w tabelce z zyskami. Tyle, że to chyba koniec tego roku albo po prostu rok przyszły i kolejne...
Dnia 2024-05-25 o godz. 14:10 ~Luigi napisał(a): > Podbijam żeby łatwiej mi było to, odnaleźć w poniedziałek. maliniak do tej pory założy pewnie mnóstwo żalących się wątków
podbijam sam siebie :) Po raz n-ty miałem rację. Czyli jak, wysoko już latacie powyżej wyznaczone przeze mnie ceny :)
hahaha no medapp odpalil,
19gr było, miało nie odbić od 20gr i też nie przebić 30gr hahahahaha same strzały. a z tą stratą q3 2023 to szacun tak samo jak q1
Dnia 2024-06-24 o godz. 21:42 ~InżynierMaliniak napisał(a): > jak pokazał czas, racja jest po mojej stronie :) > > Ps. powiem wam coś w sekrecie: rok 2025 obnaży zarząd do reszty.
Słabo - sekretne informacje przekazywane na otwartym, publicznym forum !
Powinieneś się uczyć od tych, którzy byli na WZA :-)
Ale o co wam chodzi??? Co jest ważniejsze? To co pisze Maliniak czy fakty które podali w raporcie i po walnym...
Fakt jest taki że spółka się mega rozwija i generuje mega przychody i coraz większe zyski. Fakt jest taki że Bogusz dokupił kilkanaście mln. akcji... Fakt jest taki że spółka nie podaje żadnego esp. tylko te wymagane ale to w każdej chwili może się zmienić, przecież nie jest to zabronione...
A cała reszta to wasze domysły i wymysły Maliniaka i innych troili.. Także kto chce to kupuje akcje i trzyma, kto nie ten niech leci zarabiać gdzie indziej. Po co bić pianę....