SZOK 2024-05-08 10:27
IP 91.212.223.*
Myślę, że te 1 PLN może być do piątku, czego wszystkim normalnym akcjonariuszom życzę....
.
https://www.youtube.com/watch?v=4Cv5LNfCMIU
Widzę że Ty, podbijasz caly czas po co trzy razy wklejać to samo, reasumując jestes tu po żeby????..... ja pitolę, ja jak nie mam akcji nie wiem innogene to nie siedzę tam na forum i nie prowadzę głównie monologów jeszcze sam ze sobą, siedzisz gdzieś i klepiesz w ta klawiaturę, czasu Ci nie szkoda, pewnie nic nie masz do roboty, tak z tego wygląda,widocznie czas Twój jest nisko wyceniany, ja np mam igorie i co będziesz mi obrzydzal, bo co przynosi straty, co kwartal ???
Zapytaj może 91.212.223 dlaczego w jednym wątku potrafi pod jednym IP podpisywać się kilkoma nikami sam sobie odpisujac wymyślając przy tym różne teorie o nowych inwestorach,milionach zysków i kursów na 1-3zl...rozumiem to cię nie razi w oczy?
PS skąd informacja ,że nie mam akcji? Jak się sprzedało po 0.55 to nie można już odkupić niżej kilkadziesiąt %...? Ciekawe?
Nie masz akcji golasie piszący monologi sam ze sobą....nie szkoda ci czasu, że tak się zapytam. Ty masz problem z rozróżnieniem pisania na forum i informacji z ESPI. Jak to mówił klasyk...pisać każdy może....
No to wytłumaczyłeś po co to wszystko piszesz, napisze inaczej to z Ciebie oszust, tz myślisz że twoimi wpisami kurs się osunie, kupisz i znów sprzedaż na podbitce, czyli taki rudy lis, brzydzę się takimi kretaczami
No to wytłumaczyłeś po co to wszystko piszesz, napisze inaczej to z Ciebie oszust, tz myślisz że twoimi wpisami kurs się osunie, kupisz i znów sprzedaż na podbitce, czyli taki rudy lis, brzydzę się takimi kretaczami.
Ja się niczym nie przejmuje i nie denerwoje, tylko jak widzę te wklejki to taka stara płyta srednia mam niska, i to bardzo,a paperu kilka set tys, akże luz