• Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Wiedzmin4 [95.90.180.*]
    https://www.reddit.com/r/CDProjektRed/s/yFlNZez4QV
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Bezsensu [37.248.161.*]
    Nie ma żadnych dowodów, żeby głosić takie tezy. Ile to razy PLI udostępniało zdjęcia z Motion capture aktorów z jakimś kijem w ręku. Bez sensu są takie tematy. Może zrobi, czy to naprawdę ma takie wielkie znaczenie?
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~fanpli [213.134.190.*]
    statystyczny trailer w animacji 3d w wykonaniu pli to ok baniuszki zielonych przychodu
    wile czynników tu odgrywa rolę, w szczególności długość i złożoność efektów
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Bezsensu [37.248.163.*]
    Ludzie, na jakimś plotkarskim serwisie ktoś spekuluje, że CDR już tworzy animacje nowej gry a wy traktujecie to jako pewnik i to jeszcze taki, który odmieni oblicze tej firmy. Zejdźcie trochę na ziemię. Czy tu są inwestorzy, którzy potrafią w normalny sposób pisać o tej spółce? Bez ekscytowania się bzdurami?
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: bialoczerwony1972 [79.191.238.*]
    Po pierwsze to nigdzie nie widzę ekscytowania się. Ot gość podał plotkę.
    Po drugie taka robota może mieć i z 1,5 minuty więc to nawet 12-15% przychodu w kwartale. Faktycznie szału nie ma, ani przełomu to w core biznesie nie wniesie, ale jednak zawsze coś.
    Po trzecie. Pamiętasz Techmex? Wątpię.... Kiedyś dzięki plotce zaoszczędziłem kupę kasy. Gość wyszedł z sali sądowej i napisał na forum jest upadłość, spierdalajcie! Kto mu uwierzył w tym ja wyszedł poturbowany ale nie wyzerowany. Oczywiście to nie było tu na bankierze.
    Po czwarte. Jedyną osobą, która się tu ekscytuje kursem jest jeden taki infantylny typek, który na tym forum pomimo, że nie ma akcji jest już kilka lat.
    Po piąte. chcesz wartościowszych wpisów? Tutaj znajdziesz je rzadko. Może sam coś naskrobiesz? Poczytamy, ocenimy....
    Po szóste. Forum w moim przekonaniu jest właśnie do wymiany zdań, dyskusji nt spółki, do wiadomości bardzo ważnych i mniej ważnych, które sami userzy gdzieś znajdują a wiec dzieląc się nimi oszczędzają innym czas.

• Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~fanpli [213.134.190.*]
    bezsensu...z sensem:
    giełda to ciągłe plotki i pogłoski
    i kupowanie akcji albo sprzedawanie...faktów
    tak już jest i żaden wpis za lub przeciw tego nie zmieni
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Bezsensu [37.248.163.*]
    Dla mnie tu już trąci desperacją momentami. Novavax nie rosl dzisiaj 120% w premarket przez plotki, tylko fakty. I doskonale rozumiem, że można coś pokombinować, poszukać potencjalnych kontraktów tylko po co o tym pisać w formie dokonanej? Jako pewnik. Jeszcze na podstawie mokrych snów pryszczatyxh fanów gry Wiedźmin. Przecież to nic nie wnosi. Jest różnica między sformułowaniem że może ktoś coś robi a na pewno robi. Dla mnie akurat to dosyć prawdopodobne, że że zrobią jakieś cinematiki dla cdr, ale pisze bezpodstawnie że już je robią.
    przecież tego artykułu nie napisał forumowicz
    on tylko wkleił link aby każdy kogo interesuje pli mógł sobie bez problemu przeczytać
    chyba forum jest właśnie po to?
    mnie osobiście taka sytuacje nie przeszkadza
    jestem tolerancyjny
    ps> a swoją drogą byłoby fajnie jakby redsi i platiż wrócili do starej, dobrej współpracy....

• Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~zzaoceanu [176.113.73.*]
    Porównywać pompki na bogatym Nasdaqu do biednego banana i jeszcze biedniejszego NC. Ty tak na serio?
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Sens [37.248.160.*]
    No tak, panie Areczku kochany, prawdziwe rynki to dla poważnych ludzi! Dla pana zaostaje NC i dmuchanie balona pryszczatymi newsami z forum dla gimbazy.
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~zzaoceanu [176.113.73.*]
    Panie Areczku? Haha
    Faktycznie prawdziwe rynki dla poważnych ludzi.... I dlatego siedzisz na niepoważnym forum panie Krzysiu haha
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~english_man [185.239.174.*]
    @sens
    @bezsensu
    @innetrolle
    Możecie kupić np MOV tam nie ma pana Areczka, Bialoczerwonych, FanówPli i innych podobnych, tam będą same sukcesy, tam nikt głupich linków nikt nie wrzuca itd itd
    No i te kosmiczne wyniki MOV nie taki szajs co w Płacisz Imasz
    MOV kap 89 mln
    przychody za 2023 4,5mln zysk netto -9 mln zł ebitda -6,8mln zł
    za 2022r przychody 6,5mln zł zysk netto 3mln zł ( głównie księgowy) ebitda -1mln zł
    PLI kap 70 mln zł
    przychody za 2023r 143mln zł
    zysk netto 2,4 mln zł ebitda 9mln zł
    za 2022 139 mln zł zysk netto 7,5 mln zł ebitda 16mln zł
    No ale to na PLI są podobno naganiacze. Skąd wy się bierzecie? Z których wykopalisk? Bo że IQ na poziomie dinozaurów to chyba widać po rzuceniu okiem na wyniki obu spółek....
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Bezsensu [37.248.165.*]
    Ale żeś się naprodukował. Gadasz sam do siebie? Co mnie MOV interesuje? Jak zwykle tu rozmowa rozjeżdża się na dziesiątki wątków. A to jakiś MOV, a to nie ma co rozmawiać o faktach, bo to jest NC a nie Nasdaq.

Zaklęci akcjonariusze. Uwielbiam i pozdrawiam.
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~PanAreczek [91.109.17.*]
    No widzisz jak nieumiejętnie naganiają. Nie to co ja.
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Kronikarz [45.92.32.*]
    To dawaj fakty, a nie mity. Podyskutujemy inwestorze.
  • Re: Platige robi lub zrobił już zwiastun Wiedźmin 4 Autor: ~Rattle [104.28.45.*]
    CDProjekt ma o wielokrotnie większy zespół, sprzęt i umiejętności dotyczące Motion capture .
    Po drugie , najprawdopodobniej będą robić sami cinematici in-game bo robią W4 w UE5

Po trzecie, jest jakaś nikła szansa, że po linii nepotyzmu może coś spłynie jakby Redzi nie mieli czasu “, ale na pewno nie mockup bo to z drzewem do lasu.
[x]
PLATIGE -0,20% 9,80 2025-12-12 12:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.