• ten wzrost zastanawia Autor: ~artbeco [89.64.26.*]
    czyżby przeciek w sprawie wyników za I kwartał?
  • Re: ten wzrost zastanawia Autor: ~Woody [31.0.82.*]
    Widzę że mamy fana spiskowej teorii dziejów.
    A sprawa jest prosta moim zdaniem - z dzisiejszą sesją było 6 do wyników. I na pewno są tacy co wierzą w wyniki Q1 na poziomie conajmnie jak te za Q4 i tacy co obawiają się że powtórzy się Q3. Pytanie których będzie więcej w ciągu najbliższego tygodnia i co będzie s raporcie.
    Tylko tyle i aż tyle.
    Nie ma co się jarać już teraz.
    Zostawmy zapas emocji na dzień po wynikach.
  • Re: ten wzrost zastanawia Autor: ~artbeco [89.64.26.*]
    przeciek to żadna spiskowa teoria to zwykła codzienność na GPW. Jestem na giełdzie od 2008 roku, wiele już tu widziałem.
    Czyli jest przeciek w temacie dobrych czy złych wyników? Bo mnie zmiany kursu mącą w głowie. Jakiś pomysł? A może przeciekowa wiedza?
    ;) naprawdę się zastanawiasz?
    za tydzień raport, jeśli będzie słaby to zaliczymy spadek o 10%. natomiast jeśli raport będzie znacznie lepszy od oczekiwań zaliczymy spadek o blisko 20%. Tak, tak to nie pomyłka, mamy na pokładzie kilku chciwusów którzy chcą zebrać jak najwięcej akcji, i jednego super kolarza co dziennie zarabia jakieś 80 zł. Ha,HA,HA
    Może tak, może nie. Zawsze istnieje granica, której przekroczenie zmienia sytuację. Drugie dobre wyniki kwartalne z rzędu mogą stać się game changerem i ściągnąć świeżą krew z którą spółdzielnia może nie dać rady a conajwyżej pozbędą się akcji próbując zwalić kurs. Ale czas pokaże co w raporcie i jaka reakcja.
  • Re: ten wzrost zastanawia Autor: ~Gość [5.172.236.*]
    Póki co to dalej grają papierem między rachunkami. Po czasie i zleceniach widać to przecież jak na dłoni. Czyli jeszcze nie ten czas żeby ruszyło. Poczekamy.
[x]
VIRTUS -0,65% 1,52 2026-05-25 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.