Recepta dla inwestora:
1. na giełdzie skupić akcje huty, (cena akcji 0,3 zł x 37 920 000 sztuk akcji to daje 11 mln zł za hutę),
2. zebrać wierzycieli na zgromadzeniu i uzyskać porozumienie o spłacie zobowiązań - wierzyciele Huty są skłonni do współpracy i chętnie poczekają na spłatę wszystkich pieniędzy, oferta syndyka czyli likwidacja majątku oznacza duże straty dla wierzycieli,
3. zmienić w sądzie upadłość likwidacyjną w układową
4. za kilka lat jest zdrowa firma bez zobowiązań - i to masz za 11 mln, które wkładasz w skup akcji
ja złapem spadający nożyk i się z nim obróv=ciłem ale ponownie go mam z bardziej ciętym ostrzem :) Także jestem posiadaczem... zwiększe udział we wtorek przed kursem jednolitym... Pozdrawiam wariatów
Myślę, że jak reszta uwierzy to nie powinno być źle... tyle że wiara się wyczerpuje i zostaje tylko nadzieja... 0,23 to max!!!!niestety tu nie ma poparcia żadna analiza tylko miejsce gdzie się plasuje pozycja na "wykresie stachu do chciwości" a minima są oczywiście znane...
11 baniek teraz przy kursie 30gr, spłata długów w ciągu kilku lat z tego co huta zarobi, powrót kursu akcji na 10 zł, to jaka to stopa zwrotu??? nie uzyskasz takie ceny sprzedaży firmy jak wycena na giełdzie