• porownajcie r/r i k/k Autor: ~Ola [217.96.6.*]
    przy takim parciu na inwestycje i podpisanie wielu umów oni mają dużo gorsze wyniki
    balon spompowany "bo bedzie CPK" oraz "bo bedzie kasa z KPO"
    pozdro hakowicze
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~gucio [185.45.53.*]
    Dlatego dzisiaj otwarcie z luką spadkową :) od dłuższego czasu widoczna jest dystrybucja akcji. wszystko według jednego scanraisuza: najpeirw podbicie i potem wysyp akcji.. fundusze pewnie wiedziały wcześniej wo wynikach i się pozbywały papiera
    i podpowiadam ciągle wierzącym .. to nie jest korekta tylko dystrybucja...
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~Piotruśkrólik [84.17.55.*]
    Tak wiemy że to dystrybucja..
    ?
    Od 4 zł za akcję tak jest...
    Dystrybucja to będzie jak akcje będą w cenie 200 zł za sztukę... Ale i wtedy może być ktoś kto stwierdzi że jeszcze zarobi...
    Każdy robi jak uważa..
    Pierwsze akcje Torpola kupiłem po ogłoszeniu decyzji że nie będzie dywidendy (dzień ze spadkami). Ja swoje już zarobiłem, ale zostawiłem sobie 1/3 pozycji pod wzrosty po korekcie. taka była moja strategia. Teraz jednak wydaje mi się, że wyniki przesądzą dalszy kurs spółki...
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~AniaZZielonegoWzgór [31.0.55.*]
    No niestety od 17 zł zrobili pompkę w górę to teraz zawiśnięci na hakach będą cierpieć... Moim zdaniem jeszcze dzisiaj widły dolne i tak z minus 15%
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~Inwestor [185.69.116.*]
    Nikt nie zrobił pompki, tylko Mirbud kupował, a że płynność niska to kurs wystrzelił. I tak samo teraz nie spada za mocno, bo tu się ulica wystrzelała wcześniej widząc co się dzieje. Wyniki wrócą do tych sprzed kilku lat, więc tutaj obstawiam, że kurs będzie powoli opadał aż do poziomu 12zł.
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~AniaZZielonegoWzgór [31.0.55.*]
    12 zł to marzenie kupujących. Jednak według mnie tylko marzenie. 17 zł no może 15 zł to najniżej. Ale czy kiedykolwiek wróci do obecnej to już bym głowy nie dała i sprzedała dużo dużo niżej niż obecna cena. Oczywiście po wcześniejszych zakupach po 17 zł czy 15 zł. Takie jest moje skromne spojrzenie na Torpol. Bidny ten Torpol obecnie bo KPO obcinają z jego branży a miało być tak dobrze. Teraz kolejowe inwestycje to padną.. Mirbud źle zainwestował. Ale oni to i drogi i apartamenty a Torpol tylko drogi żelazne...
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~Inwestor [185.69.116.*]
    Jak zyski spadną to i kurs zleci. Torpol jest spółką fundamentalną a nie spekulacyjną. Kontrakty i robota będą ale na dużo niższych marżach. Gotówka w kasie w trakcie Q1 mocno stopniała, zobaczymy jak to opiszą w raporcie.
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~Piotruśkrólik [185.246.208.*]
    Od dawna było wiadomo że wyniki za 2024 będą gorsze...
    Jednak są na plus a to jest najważniejsze...
    Każdy robi jak uważa...
    Ja uważam że 100 zł do końca 2025 a po drodze może jakaś dywidenda, chociaż skromna by się przydała
    Za długo jestem na giełdzie żeby tego nie widzieć...
    Kto widzi inaczej, jego sprawa
    A korekta przy takim wzroście, jest oczywista
    Pozdrawiam myślących i tych co nie wiedzą co zrobić...
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~gucio [93.150.216.*]
    Dzięki za merytoryczną odpowiedź.. zawsze fajnie posluchać kogoś doświadczonego:)
  • Re: porownajcie r/r i k/k Autor: ~EwaBurnett [77.254.81.*]
    Ambitne projekty rozwoju Polski w XXI wieku nie dotyczą MATOŁECTWA i LENISTWA z 13 Grudnia. Zaprzańcy i kłamcy dostali inne zadanie z Berlina mają wstrzymać rozwój gospodarczy Polski a Ukrainę oddać w łapy sowieckich zbrodniarzy. Taki jest cel Europejskiej Partii Putina EPP i RESET bis.
[x]
TORPOL 0,84% 48,30 2025-09-24 17:02:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.