Witam wszystkich. Jakie są Wasze przewidywania co do raportu? Według mnie jeśli będzie dobry to będzie co najwyżej lekka podbitka, lub w najlepszym wypadku w końcu trend wzrostowy. Według mnie raport jest już w cenie, normalnie spadłoby w okolice 5 groszy, teraz jak widać ludzie trzymają chyba w nadziei na tę niby podbitkę. A Wy co myślicie ?
W cenie? To się od dawna tak przecież kotłuje. Ja mam nadzieję, że będą jakieś fajne informacje i w końcu nadejdzie czas, że może się uda przebić 10gr na stałe.
Ciekawa teza. Może powoli czas, żeby spółka wracała chociaż do połowy swojej maksymalnej wartości, wyżej wymienionej? Tym bardziej, że najwyraźniej poszerza się obszar działalności.
Już mnie na tej spółce nie jest chyba w stanie nic zadziwić. Przecież tutaj któryś pisał, że uczy się inwestowania swojego kieszonkowego. Więc dzieciakom wystarczy nawet i 10 złotowy zarobek, Dlatego mamy kupno kilku tysięcy i zaraz wystawianie ich na sprzedaż.
Wiedzieliście dzisiaj co się dzieje na spółce Novina? Spółka przed opublikowaniem raportu, spodziewając się bardzo dobrych wyników wydała komunikat. Ciekawe, czy nasza spółka nie wydając takich komunikatów nie spodziewa się nic dobrego, czy po prostu trzymają w tajemnicy do końca? Co myślicie ?
Czytając profil spółki na FB można przeczytać ciekawe rzeczy. Piszą o powstaniu grupy, o nowej nazwie, o rozszerzeniu działalności o nowoczesne materiały itd. Jednak czy można to potraktować jako oficjalne komunikaty?
Raz dwa trzy pytania otwarte zadajesz dziś ty. Jeśli zastanawiasz się czy informacje z Facebooka można traktować jako oficjalne komunikaty, to zastanów się czy powinieneś być na giełdzie.